hiloo benimde şuan ki hamileliğim ikiz gebelikti başlarda diğer bebeğimi 3 aylıkken kaybettim. Diğeri hayata tutundu şükürler olsun. Ama öteki bebeğim hala benimle ancak Doğumda alıcaklar. Tabiki de dikkat etmeliyiz. En azından bir sıkıntı oluştuğu zaman acaba mı dememek için. O yüzden bende şu 1 aydır içiyorum ara ara başlarda bende içmiyordum.
    hiloo baş agrılarım vardı doktor ilaç yazmadı günde bir fincan kahve iç ilaç yazmayacağım dei korkuyordum hiç içmemiştim içtim gerçekten rahatlatıyor
      hiloo cnm kan değerlerini düşüyor bildiğim kadarıyla ben kan ilacı kullanıyorum sadece ilacı içmeden iki saat önce ve içtikten sonra iki saat boyunca süt ürünleri ve çay kahve yasak bunlara dikkat ediyorum doktora söyledim ben kahve içmezsem kendimi mutsuz hissederim diye
        hiloo aminnnn cümlemizinkini Allah korusun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏👼
          Doktoruma sordum bana kim dedi içme diye günde 2 fincan içebilirsin gönül rahatlığı ile dedi. ben içiyorum ilk çocuğumda da içtim hiç bir sıkıntı yaşamadım
          Ayseayse5664 waLLa banada doktorum basın ağırdığında veya dikişLerin ağırdığında bitane minoset veya paroL icebiLirsin dedi kahveyi demedi ☹️☹️
            hiloo benim doktorum günde 1 fincan kahveye izin verdi, 7.5 aylık hamileyim baştan beri içiyorum Bi sorunum olmadı ama en iyisini sizi takip eden doktor bilir, bazı hamilelere verilmiyormuş die duydum🤔🤔
              volcan işte dikkat etmeye özen göstermeye caLisiyorum ama bi sfer ki tepkiLer fazLa oLuyor eLtim diyo sakındığın göze çöp batar LafLar diyince sinirLerim tepeme geLiyor kendisi de benden farksız işte o yüzden edebiLdigim kadar dikkat ediyorum ama durduruyorum kendimi dikkat ediLmesi gereken yiyecekLerden
                hiloo benim doktorum inanılmaz dikkatlidir gergin bir fincanı geçememek şartıyla içiyorum
                  Aysun2834 bende dış gebeLik ameLiyatı geçirdiğinde kan değerim 9du o yüzden şuan kan testi yapmadı Biray sonra yapcak bidr kan uyuşmamazLığı var eşimLe aramzda 🙄☹️
                  Cotton artık yarın sorarım çünkü merak ettiğim herşeyi soruyorum adam da benden bıkacak 😂😂
                  Seyda0709 benim doktorum da öyLe benden çok kendisi dikkat ediyor ameLiyat geçirdim diye bide kendisi yapmıştı ameLiyatimi
                  hiloo ben kahvesiz yaşayamam içtim mi de kupayla içerim hamilelikte de kesmedim dikkat ettiğim zamanlar ne zaman oldu dersen çarpıntı olursa bir iki gün içmedm gün de 1 sağlıkllısı fincanda içiyorsan günde 2 doktoruma da danıştm sen de danış istersen
                    Dyg34 hayirlamaniz iyi oldu bende dr a sordum tsk ederm onerinizi tercihlerime saygi duygdugunuz icinde seviyenizi tahmin edebliorum sizin zaten sorun yok
                    SineMirayAksoyeri danışırım artık yarın canım çünkü iLk hamiLeLikte o kadar dikkat etmedim eLtimde iç bişey oLmaz dediydi hep şimdi eLim gitmiyor kahweye korkudan
                    hiloo banada ilaç içme elimden geldiğince dedi tehlikeli bir durum görmedi ki kahve iç dedi
                    hiloo sağlık ocagindaki ebem günde 1 fincan zararlı değil demişti canım bana nescafe tüketme demişti sadece
                    hiloo benim dr. Doçent. Kalbe ile ilgili söylediği tel şey. Rahimin kasılmasına sebep olduğu için düşük ya da erken doğumu tetiklediği. Çok canım isterse haftada 2 taneyi geçmemem gerektiği. Kahve kafeinden ziyade içinde bulunan birçok madde bebeğin kemik ve kas gelişimini yavaşlatıyormuş
                    hiloo kimseye kulak asma sen annelik bebek ana rahmine tutunduğu anda başlar en iyisini anne hisseder merak etme. Senden ne az nede daha fazla kimse evladını düşünemez. Hamileliğinde de evladını hayırlısıyla kucağına aldığında da herkes konuşur en uzağından en yakınına kadar. Kulak asma sen için nasıl rahat hissediyorsa doktor yardımıyla beraber o şekilde davran. Gerisi rabbime kalmış. Allah evladını kucağına almayı büyütmeyi nasip edicekse sen ister az et ister çok nasipte ne yazılmışsa o olur 😍 Sen elinden gelenin en iyisini yap gerisine he de geç boşver 😉