33 haftalık hamileyim hemen hemen her gün bir fincan bazen 2 fincan bile oldu içtim hiç birşey olmadı bebeğim çok sağlıklı masallah
Günde 1 içiyorum bende. Doktorum zararı olmaz dedi
hiloo bende 1.5 aylik hamileyim ama dayanamiyorum valla 2 tane falan iciyorum :( sanirim doktorlarda aksi bir durum yoksa 2 taneye kadar veriyolar.Nescafe hic icmiyorum ama
    hiloo hic cay icmedigim icin günde 2 fincan türk kahvesi iciyorum ve bir zararı yok
      hiloo ben tiryakisiyim önceden günde 4fincan falan iciyodum hamileliğimi öğrenince günde bire düşürdüm. Dün doktorum o bile fazla iki günde bir bi fincan içebilirsin dedi. Bence sen de dikkat et. Çünkü zararı varmis
        hiloo gün aşırı olmasada icebilirsin bende haftada bir fln içiyorum çokta severim normalde
        Bende severim bana doktorum günde 1 fincana izin verdi ben hep içtim
        volcan şükür riskLi bi hamilrLiğim yok ama nr biLim zararı var diyr içmek istemiyorum çünkü ikiz bebek dış gebeLiği geçirdim o yüzden 3.cu çocuğumu kaybetmek istemiyorum
          Deryakaya1802 cikoLata oLsun çay oLsun fazLa aram yokta nadiren cikoLata yiyorum ama ne biLim içsemmi içmesemmi diye kararsızım 🙄🙄
          Fulyag çayLa nescafe faLan hiç aram yok zaten oLmazsa oLmasın aramam da türk kahvesini arıyorum ne yaLan söyLiyim 🤦
            Brlgry çay çikoLata nescafe tüketemiyorum zaten hiç aram yok bunLarLa canım 🤗
            AysegulAloluAcikgoz ya zaten herşeyi doktora soruyorum benimde bu ikinci gebeLiğim ama biri dış gebeLik oLunca tedirgin oLuyorumm 🙁
            MerveBeyza çok şükür Rabb'im kucağına aLmayı nasip etsin evLadını inşaLLah