türk kahvesi
Doktoruma sordum bana kim dedi içme diye günde 2 fincan içebilirsin gönül rahatlığı ile dedi. ben içiyorum ilk çocuğumda da içtim hiç bir sıkıntı yaşamadım
Ayseayse5664 waLLa banada doktorum basın ağırdığında veya dikişLerin ağırdığında bitane minoset veya paroL icebiLirsin dedi kahveyi demedi ☹️☹️
volcan işte dikkat etmeye özen göstermeye caLisiyorum ama bi sfer ki tepkiLer fazLa oLuyor eLtim diyo sakındığın göze çöp batar LafLar diyince sinirLerim tepeme geLiyor kendisi de benden farksız işte o yüzden edebiLdigim kadar dikkat ediyorum ama durduruyorum kendimi dikkat ediLmesi gereken yiyecekLerden
hiloo benim doktorum inanılmaz dikkatlidir gergin bir fincanı geçememek şartıyla içiyorum
hiloo ben kahvesiz yaşayamam içtim mi de kupayla içerim hamilelikte de kesmedim dikkat ettiğim zamanlar ne zaman oldu dersen çarpıntı olursa bir iki gün içmedm gün de 1 sağlıkllısı fincanda içiyorsan günde 2 doktoruma da danıştm sen de danış istersen
SineMirayAksoyeri danışırım artık yarın canım çünkü iLk hamiLeLikte o kadar dikkat etmedim eLtimde iç bişey oLmaz dediydi hep şimdi eLim gitmiyor kahweye korkudan
hiloo banada ilaç içme elimden geldiğince dedi tehlikeli bir durum görmedi ki kahve iç dedi
hiloo kimseye kulak asma sen annelik bebek ana rahmine tutunduğu anda başlar en iyisini anne hisseder merak etme. Senden ne az nede daha fazla kimse evladını düşünemez. Hamileliğinde de evladını hayırlısıyla kucağına aldığında da herkes konuşur en uzağından en yakınına kadar. Kulak asma sen için nasıl rahat hissediyorsa doktor yardımıyla beraber o şekilde davran. Gerisi rabbime kalmış. Allah evladını kucağına almayı büyütmeyi nasip edicekse sen ister az et ister çok nasipte ne yazılmışsa o olur 😍 Sen elinden gelenin en iyisini yap gerisine he de geç boşver 😉