hiloo ben de içiyorum türk kahvesi ilk hamileliğim de günde 2 bardak içiyodum bi sabah bi öğleden sonra çok şükür bir problem yaşamadım. Ama anlıyorum seni kahve fincanını elinde gören aman yapma kahve çok zararlı diye başlıyorlar dimi?? Ama inan önemli ooan abartmamak kafeinin de fazlası zarar yani senin içtipin bir bardak türk kahvesinin bebeğini etkileyecek kadar büyük bir etkisi yok. Genel olarak biraz rahat olmak lazım şunu yedim zararlı olur mu ? Şunu yaptım bebeğe bişey olur mu diye düşünmek yerine güçlü bir bedene ve güçlü bir bebeğe sahip olduğumuzu onu koruyabileceğimizi düşünerek motive etmeliyiz kendimizi . Yoksa düşünürsek yediğimiz sebzenin meyvenin içtiğimiz sütün yoğurdun ne kadar sağlıklı olduğu bile tartışmalı maalesef😔 rahat ol o yüzden canım ☺️
    hiloo fazlasi zarar zaten yani icemeyebiliyosan hic icme ama sen canm istiyo falan dedigin icin ben ornek verdm bu sekilde doktor izin vermis diye.
      hiloo benim olmazsa olmazım değil ama doktor yasak demedi günde birtane içebilirsin dedi bana arada içiyorum bende🤔
        hiloo ben her gün içiyorum ve günde iki tane içtiğm bile oluyor cok şükür bir sıkıntımız yok 32+4hamileyim 😄hamile olup içen cok arkadaşım var ve hiçbirşey olmuyor cok şükür , yinede size zararlı olabilecek birşey olabilir doktorunuza sorun zararlı değilse için bebegin zeka gelişiminde de faydalıymış bu arada
          volcan hep çekemiyor evLendigim 1 senr oLmadi kaynana eskiden çok bağırmış ona 😂 17 yaşında kaçarsan kocaya birşey de biLdigi yokmuş kaynana adam etmiş 😂 bana şuan niye bagrmiyormuş hiLaLe çok iyisin ben 17 yaşında öğrendim sen kocadayken hayatı annem rahatsızdı ona bakarak öğrendim işte aşırı kıskanç oLunca insan çekemiyor beni 😂😂
            [bilinmeyen] orası öyLe waLLa bişey yerkem budamı yasak diye internetten bakıyordum 😂😂
            Sinemiraz çok doğru ama insan iLk kaybı oLunca tedirgin oLuyor reLax oLmam Lazım ama eLimdr oLmadan yapıyorum fazLada korumuyorum ama anne iç güdüsü mü biLmiyorum ama insan reLax oLamiyor 😂😂
              Selenaygur waLLa irademe sahip biriyimdir zararLı diye duyduğum için ne eşime yaptım icti nede kendime 😂😂 ben içmiyorsam sende içme dedim ki eşimde içmedi ben içmiyorum diye 😂😂😂😂
              Calasun afiyet oLsun canım bnde doktoruma danışayım barii 🤗
              hiloo nolcakmış tabikide sorcaksin doktora yoksa ordan burdan duyma yaptiqimiz seyler daha mi doqru oluyo en mantiklisi doktor birak biksin mecbur ceval vermek zorunda benimde bildiqim kadaryla qünde 1 kahve yeterli fazlası zararli diye biliyorum icindekilerdn dolayi yinede bizlerdn bilqili olarak doktora bir sor detayli arastr derim
                hiloo Elti değil mi canım bunların hepsi kıskanç 😂 onlara sorsan sende onu kıskanıyorsun düşüncesindesindir. 😂 senin yine 1 tane benim 3 😂
                  hiloo haklısın ben anlıyorum cnm seni ama inan stres yapınca da olanı ya da olacak olanı değiştiremiyorsun☺️Her şeyin fazlası zarar ya bu olsun aklında !!dengeli sağlıklı şeyler yemeye özen göster sadece annelerimizi anneannelerimizi düşün nelerle uğraşıp hamileliklerini geçirdiler hepimizde o güce sahibiz inan 🙏
                  hiloo bende haftasa 5 kere içiyordumdur çok nadir içmiyorum canım çok istiyor çünkü
                    hiloo 7aylik hamileyim hergun her istedigimde içtim. Cok abartiliyor
                      Sibelle yok sağoLsun doktorum hiç azarLamadı beni hep sıcak ıLımLı yakLaşıyor ama bu kahve oLayı sacma oLur diye cekindim açıkçası ne yaLan söyLeyeyim
                        volcan 2 tane vardı biri istifa etti 😂😂 ayrıLdıLar dayanamadı kızda 😂😂
                        [bilinmeyen] kac kiLoyLa hamiLe kaLdnzki bana yemek konusunda kısıtLama yapmadı ama sadece dediği şimdi yemedin diye sikayetcisin dedi bi kaç au snra yiyosun diye şikayet edersin diye güLdrdü beni ama yemek konusunda kıstLama yapmadı bana
                        Nefesliva işte bende bi dadansam dewamLı içmek isterim doye kendimi frenLemem gerekecek o yüzden icmemeye caLışıyorum 😂😂