türk kahvesi
hiloo ben kahvesiz yaşayamam içtim mi de kupayla içerim hamilelikte de kesmedim dikkat ettiğim zamanlar ne zaman oldu dersen çarpıntı olursa bir iki gün içmedm gün de 1 sağlıkllısı fincanda içiyorsan günde 2 doktoruma da danıştm sen de danış istersen
SineMirayAksoyeri danışırım artık yarın canım çünkü iLk hamiLeLikte o kadar dikkat etmedim eLtimde iç bişey oLmaz dediydi hep şimdi eLim gitmiyor kahweye korkudan
hiloo banada ilaç içme elimden geldiğince dedi tehlikeli bir durum görmedi ki kahve iç dedi
hiloo kimseye kulak asma sen annelik bebek ana rahmine tutunduğu anda başlar en iyisini anne hisseder merak etme. Senden ne az nede daha fazla kimse evladını düşünemez. Hamileliğinde de evladını hayırlısıyla kucağına aldığında da herkes konuşur en uzağından en yakınına kadar. Kulak asma sen için nasıl rahat hissediyorsa doktor yardımıyla beraber o şekilde davran. Gerisi rabbime kalmış. Allah evladını kucağına almayı büyütmeyi nasip edicekse sen ister az et ister çok nasipte ne yazılmışsa o olur 😍 Sen elinden gelenin en iyisini yap gerisine he de geç boşver 😉
volcan kuLak asmamaya bakıyorum canım ama inanki LafLar byLe duydukça sinir sistemim oynuyor yoksa hiç dikkat etmem işimi yaparım bazen hamiLe oLdugumu unutuyorum beLim ve kasıkLarım ağrınca hamiLe oLdugum akLima geLiyor ama ne biLim insamLar byLe ön yargiLi konuşunca agrim oLup doktora grtigimde biLe dedigi tek keLime şuydu eLtimin fazLa gitme doktora bu kadar pinpirikLenme 9 ay geçmez ya bn doktorumLa bizzat konuştum bana geL dedi iyikide gitmişim enfeksiyonum varmış ve bn bu enfeksiyonu geçirmeden öncede eLtim oLcak insan diyordu bu LafLari ve bn insanLik ertim hamiLe haLimLe hastanede kaLdm ameLiyat oLdu ve mikrop kaptim onun yüzünden ama ona kaLsa pinpirik oLma oLuyor ve anladım ki insanLara yaraniLmiyor ve LafLarı da ağır oLuyor byLe dengesizLerin
hiloo gunde bir filtre kahveye izin veriliyor ki o fıncanda 200 300 ml arası kafein var bir fincan türk kahvesnde ise 50 60 kafeib gunde 2 3 tane ıcılebiliyor yani 3 tane belki fazla gelir ama hıc yoktan 1 tane ıcmende sakınca yok cok aklna takılcaksa mehmet efendi kafeinsiz türk kahbesi üretiyor onlarsan icebilrisin
hiloo haklısın canım bu devirde kimseye yaranılmıyor. Sen ne kadar iyi olursan ol karşındaki seni o kadar kullanmaya müsait oluyor. Şuan hamileliğin vermiş olduğu duygusallıkla normal hayatta alınmıyacağın olaya bile alınabiliyor insan. Ama söz konusu insanın evladı olunca kim olursa olsun görmüyor karşısındakini. Eltini çokta aldırış etme. Onlar hep konuşur kıskanır çekemez 😂
hiloo ben de içiyorum türk kahvesi ilk hamileliğim de günde 2 bardak içiyodum bi sabah bi öğleden sonra çok şükür bir problem yaşamadım. Ama anlıyorum seni kahve fincanını elinde gören aman yapma kahve çok zararlı diye başlıyorlar dimi?? Ama inan önemli ooan abartmamak kafeinin de fazlası zarar yani senin içtipin bir bardak türk kahvesinin bebeğini etkileyecek kadar büyük bir etkisi yok. Genel olarak biraz rahat olmak lazım şunu yedim zararlı olur mu ? Şunu yaptım bebeğe bişey olur mu diye düşünmek yerine güçlü bir bedene ve güçlü bir bebeğe sahip olduğumuzu onu koruyabileceğimizi düşünerek motive etmeliyiz kendimizi . Yoksa düşünürsek yediğimiz sebzenin meyvenin içtiğimiz sütün yoğurdun ne kadar sağlıklı olduğu bile tartışmalı maalesef😔 rahat ol o yüzden canım ☺️
hiloo fazlasi zarar zaten yani icemeyebiliyosan hic icme ama sen canm istiyo falan dedigin icin ben ornek verdm bu sekilde doktor izin vermis diye.