• Gebelik
  • Bebeği kaçınca hafta hissettiniz ?☺️

1. Haftamda hissettim ilk , şimdi 22+3üm hareketleri daha belirgin bazen göbek deliğimin yanında kıpırdıyor, etimin oynadığını bile gördüm ama bugün hiç hareketi yok sanırım uyuyor hep 😂😂😂😂

Bende 19.haftamda hissettim çok güzel bir duyguydu ☺️ 21.haftamdayım hiç yerinde durmuyor sürekli hissediyorum oğluşumu 👶

İlk gebeliğim kızdı 20.haftamda hissetmiştim. Karnımda kelebek kanat çırpıyor gibiydi çok heyecanlanmıştım.Şuan oğluma 28 haftalık hamileyim ve 15. Haftada hissettim. Hamileliğin en güzel yanı bu kesinlikle 💕

Angels21 15.

Angels21 İlk 15. Haftada hissettim şuan 20 haftalığız elimi koyduğumda da hissediyorum artık🤲🏻😍

Angels21 ilk iki kizimi 18 19 17 arasi gibiydu sanirim hisetim 3 gebeligim tam emin değilim ama kipirti var gibi 16 15 aralarinfs suan 17 yim bana oyle geliyorda olabilir ama tam anlami ile tekmesini hissediyor degilim cok hafif diyebiliyorum

Bebeği kaçıncı haftada öğrendiniz 13 haftalık hamileyim kız dediler öğrenen var mı 😔

1. Haftada ben niye hiç bebeğin hareketini hissetmiyorum demiştim doktoruma. O da bana. “ ben 2 kere doğum yaptım ikisinde de 23 ten önce hissetmedim. Çünkü neden? Çünkü biz şişkoyuz yağlardan hissedemiyoruz” demişti. Gerçekten öyle oldu. Hala aklıma geldikçe gülerim 😁
      Şimdi 29 um içimde takla attığına yemin edebilirim. Ama kanıtlayamam 😁

Bende geçen haftadan beri (15 dik geçen hafta) içimde böyle bi damar atması bişiler oluyor ama gaz mı bıdık mı çözemiyorum?

Angels21 2. Gebeligim. İlk gebeligimde 19. Haftada hissetmiştim. Bunda 16. Haftada düzensiz olarak çok hafif hissettim. Simdi 19. Haftanın içindeyim daha aktif hissediyorum. Allah im hepimizin evlatlariji vaktinde sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin insallah🤲

Ecceee bnımde plesanta rahmın ustundeymiş 15 + 5 haftalıgım peki yukarı cıkarmı doktorun bu konu hakkında bişey soyledımı ?

1. haftada falan hissettm su dalgalanması şeklinde şimdi 34 haftalığız allah yardımcımız olsn

RabiaNur2 benim de ilk kez 15 haftalıkken plasentamın rahim ağzında yerleştiği söylenmişti doktorum bi kısmı rahim büyüdükçe yukarı çıkar takip edicez demişti, şimdi 23 haftalığım çok şükür yukarı çıkmış..inşallah sizinki de çıkar 🙏

Angels21 20.haftada hissetmeye başladım cildiriyordum artık.hissedeyim diye suan 32. Haftam bitecek neredeyse 12 haftadır hissediyorum hep bazen diyorum dur biraz da uyuyayim yada rahat oturayım diye o ilk hissetmeden sonra zaman çok daha hızlı akmaya başladı ama çok güzel bir his en yakin zamanda hissedersin insallah 🤍

18 de kelebek gbi kıpırtı hissettim