@Ceyduygu sağol canım korktum açıkçası
Acil~Bacak morarması 😟
eylulummmm varis patlaması olmuş bende yaşadım bi kalp ve damara görünün
eylulummmm bilemiyorum canim geçmiş olsun
@Civcivinannesiii tehlikeki bişey mi bebeğime zarar verir mi
@Tomrishatun sağol canım
eylulummmm bır kaç sene önce bende bu durumdan dolayı dra gıtmıstım.hamıle degıldım o zamanlar,Dr’un ıstedıgı testler sonucunda C vıtamıni eksıklıgınden dolayı oluştuğunu anladık ama yınede ıhmal etmeye gelmez ıns sızde de cıddı bisey çıkmaz
eylulummmm yok hayır bebege zararı olmaz insallah. Ama yinede görünün bi kalp damara zamanla agrı yaşarsinız bacaklarda
Ben hamilelik oncesi yaşadım bacak damarlarından ilac tedavisi olmustum.
Sizede bi tedavi uygularlar
eylulummmm bi genel kan tahlillerinizi yaptırın öncelikle..doktorunuz ona göre yönlendirir sizi..
@Derya-sarpmete inşallah canım ya çok stres oldum üzüldüm yarın ilk işim hastaneye gitmek olcak
@Civcivinannesiii bebeğime bişey olmasında yarın hastaneye gidicem hemen inşallah ciddi bişey yoktur çok üzüldüm 😔
@Ecceee tamam canım sağol
eylulummmm üzülmeyin bebişe bisey olmaz insallah endise etmeyin 🥰
eylulummmm bende kan pihtilasmasi sorunu var ayni sizin bacaginizdaki morluklardan olusuyor ama hic agrimiyor sadece renk olarak kaliyor.Bir yere carptiysak morarmayla beraber agrida olur ama bende oyle degil.Siz bastirinca agiriyor mu?
@Haticecebrail21 hayır hiç acı yok bendede
@Civcivinannesiii inşallah canım çok sağol 🥰
eylulummmm benim de öyle oluyor dikkatlice takip edin acaba bir yere mi vurdunuz yoksa yer yer morarmalar oluyor mu 😱 benim gebelik kolestazim var karaciğer emzimlerim ne zaman çok yüksekse hemen yer yer morarmalar olur vücudumda büyüklü küçüklü farketmeksizin maalesef oluyor 😣 sırf bu yüzden erken doğum yapacağım 36 haftalık iken kontrol edin bakalım kendinden mi çıkıyor yoksa bir yerlere vuruyorsunuz da fark etmiyor musunuz diye 🤷
@1122334455 canım bir yere vursam farkederim bir kere etmem iki kere etmem de bu bacağımın bir kaç yerinde var birini farketmesem birini farkederdim heralde korkmaya başladım az sonra doktoruma gidicem inşallah kötü bişey yoktur çok üzgünüm
@Haticecebrail21 canım sana ne dediler nasıl bir tedavi uyguluyorlar