37+1 bende heyecanla bekliyorum 🙈 Perşembe günü çatı muayenesi yapılacak ona göre doğum şeklimiz belli olacak ama ben Sezaryan istiyorum korkuyorum normal doğumdan
38+2 bekleyenler
Murgul doktor neden öyle bir şey söylemiş ki?Bazen bebekler sancın başlayıp doğum başlayacağı zaman kanala giriyor?Benim çatı muayenem 36.hafta da yapıldı Birde 37+6 da.doğum öncesi bütün bebekler kanala girecek diye bir ley yok/Bende bugün 38 oldum bekliyoruz kısmetse bende de hiç belirti yok maalesef :(
38+2 olduk ben de beklemedeyim. Bebeğin kilosu çok artmadan normal doğumla gelsin istiyorum bir an önce. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🌸
36+6 3000 kg suanda bende her ıkı Dpgum dan korkuyorum ılk gebelık ama normal ıstıyorum sezaryen daha korkunc gelıyor 🤭🥲
Murgul geçen hafta oldum rahim yumuşamış dedi doktorum, bebekde kanalda :) doğum için her şey müsait yani ama bekliyorum işte
38+1 benim bende bekliyorum bir an önce doğsun diye. Ufak tefek sğru vurup gidiyo karnım sertleşiyor onun dışında bir şey yok 🤦♀️🤦♀️
Murgul yarın doğumum var 38+1 🥰
Nsnrsnr bendeee
Minnosunannesi zorunlu sezeryan mı
mimikralicesi evet ikinci sezeryan
Burcinirak devlete gittim gençti cahildi demekki ne diyim 🤷🏻♀️
aysenurayci aminn aminn birde kilo artışı var acaba kaç olduu
Cihazlar yanlıl tartıyor gerçi ama
Yelizzzz34_
Sağlıkla gelsin inşaallah 🤲
Elofasya
Belki sancılae var biz mi hissetmiyoruz anlamadım kii 😀
Çatı muayenesi oldunuz mu 38+5te gidicem yaparmı bilmiyorum tabide geç olurmj çatı için acaba
Minnosunannesi sağlıkla gelsim minil yavrumuz inşaallah 🥰🥰🥰