38+5, artık doğsun istiyorum sabırsızlanıyorum ben sabırsızlandıkçada bebeğim doğmak istemiyor gibi geliyo :) ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım var onun dışında ne açılma ne kanama ne nişan hiç bir belirti yok, 40 ı geçmese bari diyorum sürekli 👀

Murgul bizde bugün 38 haftalık olduk ☺️ Artık sabahları uyanınca acaba o gün bugün mü diye düşünmeye başladım 😅 annemle, arkadaşlarımla 2 gün konuşmasam döğurdun mu yoksa diye arıyorlar 😅

Yelizzzz34_ ayy aynen biran önce gelsin istiyorum.
      İlk hamilelik mi çatı muayenesi oldunuz mu?
      En son 37+0da gittim. Bebek doğım kanalına girmediği için bakmak yanlış olur dedi.
      Çarşamba gidicem nasık o kadsr durcam bilmiyorum

AysunUgur 😂 ayy banada hergün sancın ağrın varmı diyolar

Diyorum bugünde yokk 36da daha çok şikayetim vardı 😂

Murgul valla ben durabildiği kadar dursun diyorum 😅 bi 40 haftayı görmek istiyorum, uykusuz gecelere hiç hazır değilim 🤪

AysunUgur ama kaçış yok 😂
            Gelsinde sevelim istiyorum beşiği dolsun sağlıkla inşaallah
            Sizin ilkmi çatı muayenesi oldunuzmu

37 oluyorum yarin. Ilk bebisim 33+3de dogmustu diyorum hiç birsey görmemisim bu haftalarda cok kötü 😔

mutluaile11
                İyice ağırlaşıyor insan gün geçtikçe zorlaşıyor
                Sağlıkka gelsinlerde inşaallah annelik çok zor niye bu kadar kutsak olduğunu yaşadıkça anlıyor insan

37+1 bende heyecanla bekliyorum 🙈 Perşembe günü çatı muayenesi yapılacak ona göre doğum şeklimiz belli olacak ama ben Sezaryan istiyorum korkuyorum normal doğumdan

Murgul evet ilk, ben yurtdışındayım burada doğum başladığı zaman hastanede bakıyorlar canım, yani sezaryen konusu açılmıyor bile 😅

Murgul
                    38+5 teyiz çok zormuş meğer 😅 karnım sürekli sertleşiyor, kasık ağrım oluyor, aşağıya vurup duruyor. İyice zorlamaya başladı oturarak uyuyorum, nefes dahi zor alıyorum. Sağlıkla zamanı geçmeden kucağımıza alırız inşallah

Murgul doktor neden öyle bir şey söylemiş ki?Bazen bebekler sancın başlayıp doğum başlayacağı zaman kanala giriyor?Benim çatı muayenem 36.hafta da yapıldı Birde 37+6 da.doğum öncesi bütün bebekler kanala girecek diye bir ley yok/Bende bugün 38 oldum bekliyoruz kısmetse bende de hiç belirti yok maalesef :(

38+2 olduk ben de beklemedeyim. Bebeğin kilosu çok artmadan normal doğumla gelsin istiyorum bir an önce. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🌸

36+6 3000 kg suanda bende her ıkı Dpgum dan korkuyorum ılk gebelık ama normal ıstıyorum sezaryen daha korkunc gelıyor 🤭🥲

Murgul geçen hafta oldum rahim yumuşamış dedi doktorum, bebekde kanalda :) doğum için her şey müsait yani ama bekliyorum işte

38+1 benim bende bekliyorum bir an önce doğsun diye. Ufak tefek sğru vurup gidiyo karnım sertleşiyor onun dışında bir şey yok 🤦‍♀️🤦‍♀️