38+2 bekleyenler
Murgul Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaAllah bende 38+3 arada regl ağrısına benzer sızlamalarım oluyor sonra geçiyor 🥰
Murgul ayy siz öyle deyince bı tık heyecan bastı 😁
Kızımız olacak nasipse🦋 bizde hiç olmadık 2hafta önce bebek makat gelis demişti doktorum o zaman sormuştum muayene edecek misiniz diye bebek ters olduğunu için gerek yok dönerse yaparız dediydi. Bakalım bugün öğleden sonra randevumuz var ne diyecek doktorumuz🤗🥴🥴
Murgul 39+6 hala gelen giden yok 😔😐😪
38+5 sabırsızlıkla bekliyoruz gelmesini artık gelsede rahatlasam bizde sağlıkla hayırlısı ile gelsin inşallah 🤲
Murgul valla doktorum nöbetçi olmadığı için başka doktora yönlendirdi. O da uyuşuk biraz herşeyi açıklayan bi doktor değil hastanede biraz değişik davrandılar doktorum da üniversiteye git dediği için şimdi gidiyoruz. Çatı muayenesi olduğundan beri belim acayip sızlıyor 😔 aslında dururdum da doktor suyu az dediği için biraz evham yaptım açıkçası.
Valla bizimki maşallah hareketliydi ama yok denilecek kadar az artık 🥴😔
Yelizzzz34_ bende bendeee doğurmak istiyorum yarın akla kara belli olucak doktorum net konuşucak bakalım :))
Bende 38 ara ara sancı dışında belirti yok ama çok ağrılı oluyor ilk kızım34 te doğmuştu bu bunaltıyor bu zamanlar bakalım yarın ne diyecek