Cilga amin teşekkür ederim bol bol hareket edin umarım kolay doğumunuz olur😊
Rabiaduru öyle düsünmeyin moral herşeyin başı ben ablam olmasa epidural yaptiricaktim belkide daha zor olucaktı hep pozitif dusunun😍
Ozteber Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin, gözünüz aydın🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Hangi hastanede doğum yaptınız acaba?
    Ozteber hayırlı olsun rabbim şifasını versin insAllah 😍😍😍lavma acıtıyor mu ?
      Ozteber inşallah canım hurmayı bende yedim ama işe yaramadı sanırım haftalardır 1 cm acılmayla duruyorum hayırlısı bakalım
        Asu eskişehir batıkent umit hastanesi😊 çok teşekkür ederim darisi tüm bekleyenlere insallah☺
        Mervemir hayır hiç bi acısı yok hatta en kolayı o sonraki rahatlama mikemmel😂😂😂
        Damla6606 hmm squat hareketi yap belki ise yarar cnm ben 9 ay boyunca sürekli hareket ettiğim icin doğum anına özel pek bişey yapmadım çünkü sabah kalktım ev toplu olsun diye vileda yaptım bulaşık makinasını boşaltırım yerleştirdim çamaşır aştım fln ı gun açılma icin bisi yapmadım yani
          Ozteber onları bende yapıyorum ilk günden beri ama benim kız biraz nazlı herlde içerisi rahat gelmiş olsa gerek 😊 inanılmaz baskı yapıyo alta tamam bugün dogar diyorum ama yok zaten son 5 günümüz kalıyo bugünden sonra nasip bakalım 😊
            Ozteber canim çok güzel bir doğumun olmuş, gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün insaAllah♥️🙏🏽 Rabbim bizlerede senin gibi kolay ve çabuk bir doğum nasip etsin🙏🏽🙏🏽
              Bhr075 amin amin kuzum insallaaaaah😊 teşekkür ederim