ElifAkaln hurma yedim 25haftadan otibaren meryem anaotunu denedim kusura bakmayın onları yazmayı unutmusum sabah sancim başlayınca geçmedi bende meryem anaotunu koydum 10 gibi gecede cikardik. Teşekkür edeeim
Damla6606 benimde o şekildeydi belime girmedi0 epey bi süre ağrı o yüzden tereddüt ettim 6da başladı 11 12 gibi belimede girmeye başladı şancı özelikle doktora bi görünmek istedim acikligim yoktu dayanabildigin kadar evde dayan bnm nisanım gelmedi Yada ben anlamadım suyuda orda patladı meryem ana otunu denemiştim belki o ise yaramıştır hurmada hergun yedim☺ kolay doğumun olur inşallah canım seninde😊
    Cilga amin teşekkür ederim bol bol hareket edin umarım kolay doğumunuz olur😊
    Rabiaduru öyle düsünmeyin moral herşeyin başı ben ablam olmasa epidural yaptiricaktim belkide daha zor olucaktı hep pozitif dusunun😍
    Ozteber Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin, gözünüz aydın🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Hangi hastanede doğum yaptınız acaba?
      Ozteber hayırlı olsun rabbim şifasını versin insAllah 😍😍😍lavma acıtıyor mu ?
        Ozteber inşallah canım hurmayı bende yedim ama işe yaramadı sanırım haftalardır 1 cm acılmayla duruyorum hayırlısı bakalım
          Asu eskişehir batıkent umit hastanesi😊 çok teşekkür ederim darisi tüm bekleyenlere insallah☺
          Mervemir hayır hiç bi acısı yok hatta en kolayı o sonraki rahatlama mikemmel😂😂😂
          Damla6606 hmm squat hareketi yap belki ise yarar cnm ben 9 ay boyunca sürekli hareket ettiğim icin doğum anına özel pek bişey yapmadım çünkü sabah kalktım ev toplu olsun diye vileda yaptım bulaşık makinasını boşaltırım yerleştirdim çamaşır aştım fln ı gun açılma icin bisi yapmadım yani
            Ozteber onları bende yapıyorum ilk günden beri ama benim kız biraz nazlı herlde içerisi rahat gelmiş olsa gerek 😊 inanılmaz baskı yapıyo alta tamam bugün dogar diyorum ama yok zaten son 5 günümüz kalıyo bugünden sonra nasip bakalım 😊
              Ozteber canim çok güzel bir doğumun olmuş, gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün insaAllah♥️🙏🏽 Rabbim bizlerede senin gibi kolay ve çabuk bir doğum nasip etsin🙏🏽🙏🏽