HappyMom valla 5. Ay içindeyim yüz üstü uyuyorum karnım çok çıkmadığı için rahatsızlık vermiyo 😂

Sağa sola yatamıyorum benim kaburgalarım batıyo
Çok ağrım oluyo yan yatınca 2 dakka geçiyo 3. Dakkada kıvrandırıyo resmen
O yüzden mecburen sırt üstü yatıyorum🤷🏻‍♀️

Busramzcgl canm o sırt üstü yatmada kan dolaşımı omurgalar hasar görüyor diye önerilmiyor mesela bana bacak ağrısı yapıyordu sırt üstü yatmak
    Ve bebeğe kan düzenli gitmiyormus bacaklarda varis yapıyormuş bissuru yan etkileri var sen yinede soluna yada sağına yatmaya çalış canm
    Benmde artık böbreklerini kemik batıyor mahfoldummmm son son sabirrrrr

Aysegl bende öyle uyuyordum ..
    5 buçuk aylık oldum istesemde artık öyle yatamıyorum😄😄 bebek büyüdüğü için rahatsız oluyo merak etme senin de düzelir

Ebbelif benmde öyle ya böbreklerin mahfoldu agridannn hareket edemiyorum felaket haldeyim doğurmak istiyorum artık😥😢😥😢😥😢😥🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

HappyMom son ıkı tanesine ve sağına yatıyorum bu aralar artık agırlastıkca solda rahat edemez oldum 🙈😭

HappyMom yüz üstü yatmıyorum ama ağrılardan sürekli Sağ sol sırt üstü falan değiştiriyorum. Asla sola yatamam uzun süre. Uğraşıyorum olmuyor. 31 haftalık olduk . Ne yapmamız lazım ki uyumasak mi 🤔🙄

monarosamommy rahmetli anneannem klavye yüzünden annem diye yazılmış bende dikkat etmedim tövbe yarabbim Allah korusun şuan okuyunca fark ettim

HappyMom sol tarafım çürüdü doğumdan sonra yüz üstü yatmasam hemen yüzüme tukursunleer 😀😄😄 çok özledim birde artık uyuyamıyorum bazen 35 haflk olcm durmuyor bazen 🥴🥴🥴🥴

Hamilikte yatış pozisyonu hakkında cok farkli gorusler var. Saga yatmanin tehlikeli olmadigi, sırtustu yatmanin bizi rahatsiz edecegi vakte kadar yatabilecegimizi soyleyen uzmanlar var. O yuzden bu tek tip yatis pozisyonuna bagli kalmiyorum. Rahat ettigim gibi yatiyorum.

Aysegl bende ayni sekilde yuzusdu uyuyanlardanım. Dkkt ediorm.bi bacgmi yukari kaldiriorm fazla sekilde.yan yatar gbi oluyo ama yuzusdu olmus oluo. Baska turlu rahat edemiorm. Bu konuda cok sknti cektim iki hamileligmdede uyksuuz kalirdim hep. Smdi 3.dede aynilaei yasiycam.bide yaz aylari olucak hepten yandim.