25 haftalık hamileyim. Çatlak için hiçbirşey kullanmadım henüz. Yeni yeni çatlaklar oluşmaya başladı. Geç mi kaldım çatlak kremi yağı vs kullansam faydası olur mu? Bu konuda yardımcı olur musunuz?
Siz neler kullanıyorsunuz?

AysunUgur kaşıntı yeni oluşmaya başladı çatlaklarıda bugün farkettim. Karnım baya büyüdü ama henüz yeni başlıyor kaşıntı şimdi çatlak yağları işe yarar mı

Tusero benim belimde sag sol hafif catlaklar oldu son bie ayimdayim karnimda henuz yok cok sukur ama asiri kaşıntı ve derimde döküntü var badem yagi kullaniyorum canim

Tusero ben bio-oil kullanıyorum iyi geliyor ama bünyeden bünyeye göre değişir badem yağı bebek yağı ve Hindistan cevizi yağı da iyi geliyor

ozkayaaz_ Ahahha hepsini kullanmam 🤣🤣 karma karışık sürüyorum 🤣 çatlarsam deli olurum

Tusero sende biraz erken başlamış canım, sen yine de kullan tabiki ama pahalı şeyler almana hiç gerek yok, önemli olan o bölgeyi nemli tutman, kuru kalmasın ama karnın daha büyüyeceği için muhtemelen önüne geçmen zor olacaktır

AysunUgur karnım çok hızlı büyüdü fazla kilo aldım sanırım ondan olabilir

Lierac ile kakao yağı eşdeğermiş bu arada..doktorum öyle söylemişti

Tusero kişiye göre degişiyor bence
            Ben 29 haftaıgım hic çatlagım yok iç karnım geniş sanırım ben ona baglıyorum bu durumu
            Çünkü karnım çok büyük degil
            Haftfa 1 yada 2 haftada bir uni beybinin çatlak için önleyici yagını almıştm
            Onu sürerim aklıma gelirse cok nadir

Tusero lierac iki hamileliğimde de kullandım çok memnunum hemen başlamalısın bence