- Düzenlendi
25 haftalık hamileyim. Çatlak için hiçbirşey kullanmadım henüz. Yeni yeni çatlaklar oluşmaya başladı. Geç mi kaldım çatlak kremi yağı vs kullansam faydası olur mu? Bu konuda yardımcı olur musunuz?
Siz neler kullanıyorsunuz?
25 haftalık hamileyim. Çatlak için hiçbirşey kullanmadım henüz. Yeni yeni çatlaklar oluşmaya başladı. Geç mi kaldım çatlak kremi yağı vs kullansam faydası olur mu? Bu konuda yardımcı olur musunuz?
Siz neler kullanıyorsunuz?
Tusero canım 2nci aydan başlamak gerekiyor ben bio oil bide lierac kullanıyorum çok etkili
En sevilen ürünler HappyMom tarafından listelenmişti. Buradan inceleyebilir annelerimiz💜
Ben nette okudum badem yagı,kantoron ve hindistan cevizi yaı iyi geliyormus
Tusero benim belimde sag sol hafif catlaklar oldu son bie ayimdayim karnimda henuz yok cok sukur ama asiri kaşıntı ve derimde döküntü var badem yagi kullaniyorum canim
Tusero ben bio-oil kullanıyorum iyi geliyor ama bünyeden bünyeye göre değişir badem yağı bebek yağı ve Hindistan cevizi yağı da iyi geliyor
Lierac ile kakao yağı eşdeğermiş bu arada..doktorum öyle söylemişti
Tusero Geç değil bence başlayın ve doğumdan sonra da devam edin. Doğum sonrası bile çatlama olabiliyor.
Tusero lierac iki hamileliğimde de kullandım çok memnunum hemen başlamalısın bence