24+4 deyiz memelerde çatlaklar var oraya yağ süremedim burnuma koktu. Karnıma Hindistan cevizi yağı,acı badem yağı(tatlı tüylenme yapıyormuş),kakao yağını karıştırıp sürüyorum çatlak oluşmadı henüz

Hiçbir faydası yok bence vücudu kremleri hergun o daha iyi benim bacaklarda olmadi basen üstü oldu. Genetik bnce

Tusero bir sürü şey kullandım 37. Haftada çatlamaya başladım gerçekten genetik bekarken de vardı daha önce varsa oluyormuş çok üzülüyordum ama artık takmıyorum onların bile tedavisi var 😅 yeter ki bebişte sende sağlıklı olun

Tusero genetik işi olduğunu düşünüyorum ben 24. haftadan beri sabah akşam düzenli kullanıyorum ama yinede çatladı alt karnımda ama ablamda aşırı olmuştu kullanmadığı için bendede çatlak oluştu ama çok değil bakalım ne olacak ben tatlı badem yağı kullanıyorum 3 litre su içiyorum su içemenin faydası büyük 👍

1. Haftama kadar hiç çatlağım yoktu. Birden bire göbeğimde ve yanlarında çatlaklar oluştu. Bebe yağı kullanıyorum sadece. 35+2′yiz. 38+1′de doğumum olacak umarım daha fazla çatlamam 🤦🏼‍♀️

Saf zeytinyağı diğer yağlardan daha iyi diyenleri duydum birde bu konuda bilgisi olan var mı ?

Tusero ben 12.haftadan itibaren hindistan cevizi ve kantaron yagi kullnamaya basladim her gun duzenli olarak.cildim kuruydu ve buyudukce kasinti hissi oluyordu.su an 28+2 oldum henuz catlagim olusmadi(insallah olmaz cok amiiin🤲🏻🤣)bugunde bio oil natural catlak onleyici yagdan siparis verdim.bence sende bi an once basla en azindan catlaklarini en hafife indirirsin

Glsh14

TekinSahra44 bana ilk aylarda gerek yok karnın büyüyüp kilo almaya başlarken kullan dediler hiç başlamamıştım bende. Karnımın büyüyüp kilo aldığım süreçte de covid oldum çatlaklar aklıma bile gelmedi. Kullanmaya başlayamadan çatlamaya başladım😒

Tusero badem ve Hindistan cevizi yağını karıştırıp kullanıyorum 5.aydayım yeni başladım ama henüz çatlak oluşumu yok canım

29+2 günlüğüz karnımda şükür çatlak yok yağ kullanıyorum oda aklıma gelirse

Tusero ben bebek yağı ve bio oil ve incianın çatlak kremını aldım onları kullanıyorum ama 33+5 haftalığım belimde ve kalçamın altımda cok çatlak oluştu mor mor gözüküyor ve asla geçmiyor azalmıyorda🥺 herkeste farklı arkadaşım hic birsey kullanmadı onda hıc bırsey olmadı bende dediğim gibi kullandım ama faydası olmadı fakat yinede kullanmaya devam ediyorum daha fazla olmasın diye etki ediyormudur bilemiyorum tabi ama karnımda flan herangi bir çatlak oluşmadı

Tusero “Genetiğe bağlı, ne yapsan çatlarsın.” diyenleri dinlemeyin lütfen. Düzenli yağ kullanımıyla gayet de çatlamadan doğum yapabilirsiniz. Aşırı kuru, pul pul dökülen çatlamaya çok müsait bir cildim var. Bekarken kilo alıp verdiğimde bacaklarımda çatlaklar olmuştu mesela. İlk hamileliğimde acemiydim. Göbeğimi çok düzenli yağladım ama göğüslerimi yağlamak aklıma gelmedi. Çok küçük olan göğüslerim son zamanlarda birden şişince berbat bir şekilde çatladı ama karnımda tek bir çatlağım yoktu. Yağ sürmesem göbeğim ne hale gelirdi kim bilir? Göğüsleri bile çatlayanın kocaman göbeği de çatlamaz mıydı? Kremlerin çok da etkili olduğunu zannetmiyorum. Kakao yağı, hindistan cevizi yağı, badem yağı, jojoba yağı kullanabilirsiniz. 🙏🏻 Yağ tüylendiriyor, diyenler de var. Göbekteki tüylenme hormonlardan oluyor ve doğum sonrası hepsi kendiliğinden dökülüyor. 3. gebeliğim, tecrübeyle sabit.😊

36 haftadayım hiç bişe sürmedim henüz çatlak yok kremler yağlar sanki daha cok çatlatıyor yumuşatıp

Bende başladım 18. Hafta bepanthol nemlendirici sürdüm kalça basen bel yanlarım ve göbeğime 20. Haftadan itibaren de doktorum mustela çatlak kremi önerdi onu aldım kullanıyorum şuan 22+1 henüz çatlak yok ama kayısı çekirdeği yağı badem yağı ve kakao yağının iyi geldiğini çok duydum onlardan da alacağım mutlaka elimizden geleni yapalım gerisi genetik 😬

Tusero badem yağı kullanıyordum geçen haftaya kadar. 37+5im şuan geçen hafta ilk defa oluşmaya başladı çatlaklar. Lierac serum aldım bu önleyici olan krem değil yeni oluşan çatlaklar için olan. İnşallah işe yarar sabah akşam düzenli kullanmak lazımmış

Tusero zaten o haftalarda oluşmaya başladıysa büyük ihtimalle gebeliktir yani krem kullansaydın da çatlayacaktı ben 30 haftalık hamileyim çatlağım yok ırsi olduğunu düşünüyorum canım çok da kafana takma

Ne kullanırsan kullan çatlıcağın varsa çatlıyosun ben kaç tüp lierac bitirdim banamısın demedi bacaklarımın iç kısımları ful çatlak oldu çözümü olsada kurtulsak çatlaklardan

Tusero aahhh aaaahhh 33. haftaya kadar bir tane bile çatlağım olmadı, Lierac ve Bio-oil kullandım hamileliğimi ilk öğrendiğim andan itibaren, 33. Haftadan sonra öyle böyle değil birden çatladım o kadar acı vericiydi ki, kaşınması, yanması, döküntüsü.. kaşımaktan yara oluşu… kolestaz zannedilmesi… velhasıl kelam hiçbir ise yaramıyor çatlak kremleri. Bünyenize ve iç karnınızın genişliğine bağlıymış bu çatlakkk mevzusu.. 🥲🥲🥲