Tusero bence çatlak sorunu yapısal çünkü ben ilk kızımda sadece duştan çıktığımda nemlendirici sürüyordum bi kac çatlağım oldu bundada bişey kullanmadim ayda bir aklıma gelirse nemlendirici sürdüm yine bi kaç tane daha oluştu. Ama arkadaşım ilk aydan beri bir sürü krem kullanmasına rağmen heryeri koca koca çatlak oldu ozaman anladım yapıyla alakalı olduğunu. Siz yinede sürekli nemli tutun en azından fazla olacaksa da azaltır ☺️
Çatlaklar
Tusero evet canım ama tenden tene degisiyomus ya kiminin 5.ayda catlamaya basliyomus ben catlicak gbi hissediyorum ama suan insallah cok olmaz cunku cok gerginlesti derim
GulnazYuldasova masallah 🌸
Tusero çatlamaya çok meyilliyimdir zayıflarken bile çatlarım ama vazelin gerçekten kurtarıcım oldu. 38. Haftam doldu şuana kadar çatlağım oluşmadı. Lierac kullanırken aşırı kuruluk ve kaşıntı başlamıştı bio oil e geçtim onu günde en az 2-3 kere sürmem gerekiyordu. Fakat vazelini günde bir kere sürüyorum ertesi güne kadar yumuşacık kalıyor
AysunUgur kesinlikle haklısınız bende 2,5-3 litre su içerim çok düzenli bir şekilde de bio oil kullandım göbeğimde çatlak yok yanlarımda var ve yanlarıma bolca sürmeme rağmen, her şey olacağına varıyor 😊
Tusero Ben 7 aylık hamileyim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde hergün duş aldıktan sonra at kılı fırçası ile bacaklarıma karnıma ve göğüslerimi masaj yaptım. Daha sonrasında Eyüp Sabri Tunçeri zeytinyağlı kremi var biraz emilince lierac sürüyorum. Gece yatmadan önce Bio Oil Henüz hiç çatlağım yok. Ama göğüs uclarımda 4.ayımdan beri çok kaşıntı var çözümü yok 😁
Tusero zeytinyağını önce kaynamayacak şekilde ısıtıp ardından soğutup öyle sür demişti bana sağlık ocağındaki hemşire. Nemlendirici etkisi öyle ortaya çıkıyormuş.
Tusero kullanın yinede benim 8 aya kadar birşeyim yoktu.. 9. Ayda başladı karnımın alt kısmı çoğunlukta kötü durumda değil ama keşke daha önce baslasaydim dedim..
Bebe yağı önerdiler geç başladığım için çatladı..
Glsm_ kaç haftalıksınız peki
Tusero Benim ablamin dogumu
kurabiyela ilk gebeliginiz nasil gecti. Cok agri cektiniz mi? Sonrasi toparlandiniz mi? Allah hepimizin yardimcisi olsun
N-M5068 bende Hindistan cevizi yağı kullanıyorum , sürdükten sonra hemen üzerinizi giyiniyormusunuz bekliyomusunuz acaba
- Düzenlendi
Tusero vazelin ve zeytin yağı sür en etkili olanı o . Sakın kaşıma mümkün olduğunca sabun sürme vücuduna sıcak duş alma. Oluşan çatlakların için haftada bir çatlağın üzerine sarı kantoron yağı sür izi gidiyor kremlere boşa para verme ikinci hamileliğim tecrübeyle sabit sıfır çatlak 🥰
Yaklaşık 30 kilo aldım 🤭 henüz çatlağım yok 34. Haftadayım, hem genetik sanırım hem de kimyasal yerine doğal yağlar tercih edilmeli, bebek yağı kullandım günde iki kez, yumuşacık bir göbüş ☺️ Ama doğumdan sonra da çatlayabilirmişiz dikkatttt!
Bende çatlaklar ayaklarımda oluyor karnımda hiçbışey yok 🧐