Sezaryan sonrası banyo yapımı
Gmzeucr çok geçmiş olsun inşallah bol bol sütümüz de gelir şifa olur bebişlerimize 🥰♥️
AsilveAnnesii amin canım inşallah 🥰
user124578 bende bantla yaptım bakalım sonrada yine yaparım onunla yine
Gmzeucr sıhhatler olsun canım evet yapabilirsin hiçbir sorun olmaz
Aysencim valla canım bende çok zorlandım ama beni sezaryan zorlamadı ben 40+5 haftalıktım kontrole geldim doktor hala sancım gelmediği için suniyle başlatalım dedi 2 cm açıklıkla yatışım yapıldı tam 15 saat sancı sonrası açıklığım sadece 6 cm di ve ben artık bitmiştim be doktora ben bittim dedim doktorda anladı halimdrn ağtıdan yüzüm gözüm şişti ve sezaryana alındım spinal oldum ve birde doğumum oldu bana sezaryan donrası ilk yürüyüş biraz zor oldu ama ben o kadar sancıya aya kalkmam bile iydi yani ama iki saat donra krndim kalktım yavaş yavaş yürüdüm yürüdükçr açıldım doktorda bol bol yürü dedi ilk gün inanın yedi sekiz kere kalkıp yürüdüm yavaş yavaş yürüdüm ama yatmadımda beni biraz anestezi zorladı çünkü göğsüme vurdu yani omuzlarım gögsüm nefes aldıkça batıyodu sanki ama onuda bol kahvr bittr çikolatayla atlattım şuan 4 günüm ve kendim hallediyorum çoğu şeyi tabikide ağrı sızı oluyo ama inanın notmal doğum sancısını çekmektense 10 gün bu şekilde ağrı çekmeyi yrğlerim doktorunuz çok önemli benim doktorumda çok ilgiliydi o yüzden doktorunuz iyse bence korkmayın herşey iyi olcak 🥰
user124578 saol canım 🥰
AsilveAnnesii amin canım inşallah 🥰