Aysgldurmus bende sütüm gelsin die almak istedim bantla aldım şimdi bi problem olmadı ıslanmadı yeri

Gmzeucr ben iki gün sonra yapmıştım hamam tarzı değil ama ayakta ve ameliyat yerimw streç film sarmistim

Gmzeucr dikiş yerime su geçirmez bant takmışlardı banyo da yaptım onunla beraber 4. Gün çıkardılar onu bir iki gün yapmadım o çıktıktan sonra ama sonra yine yaptım

Gmzeucr ya benim 2. Doğumum olacak ama ilkinde cok travma kaldı. İyi misin şuan? Yürümen falan nasıl ? Dikişin cok sızlıyor mu ? Spinal mi olmuştun

Gmzeucr sezeryan oldum ertesi gun cikyim hastaneden eve gelir gelemz dus aldim yani doktorum sıkıntı olmadigini soylemisti dikis yerim de acikti ama hastaneden cikmadan bir sprey sıkmislardi dikislerime

Gmzeucr yok oyle birsey canim. Gerci dr da sana soylerde su gecirmez bant ile kapali olacak zaten

Gmzeucr estetik dikişti benim eve geldiğim gibi alabildim duş doktor alabilirsin dedi be gün aşırı duş aldım sürekli

Gmzeucr ben hastanede 5 gun kaldim 3. gun dus aldim bide hastaneden ciksrken aldim oturmadsn ayakta egilmedeb alabilirsin

Aysencim valla canım bende çok zorlandım ama beni sezaryan zorlamadı ben 40+5 haftalıktım kontrole geldim doktor hala sancım gelmediği için suniyle başlatalım dedi 2 cm açıklıkla yatışım yapıldı tam 15 saat sancı sonrası açıklığım sadece 6 cm di ve ben artık bitmiştim be doktora ben bittim dedim doktorda anladı halimdrn ağtıdan yüzüm gözüm şişti ve sezaryana alındım spinal oldum ve birde doğumum oldu bana sezaryan donrası ilk yürüyüş biraz zor oldu ama ben o kadar sancıya aya kalkmam bile iydi yani ama iki saat donra krndim kalktım yavaş yavaş yürüdüm yürüdükçr açıldım doktorda bol bol yürü dedi ilk gün inanın yedi sekiz kere kalkıp yürüdüm yavaş yavaş yürüdüm ama yatmadımda beni biraz anestezi zorladı çünkü göğsüme vurdu yani omuzlarım gögsüm nefes aldıkça batıyodu sanki ama onuda bol kahvr bittr çikolatayla atlattım şuan 4 günüm ve kendim hallediyorum çoğu şeyi tabikide ağrı sızı oluyo ama inanın notmal doğum sancısını çekmektense 10 gün bu şekilde ağrı çekmeyi yrğlerim doktorunuz çok önemli benim doktorumda çok ilgiliydi o yüzden doktorunuz iyse bence korkmayın herşey iyi olcak 🥰

Busra2013 valla ilk banyomu oturarak annem yaptırdı saolsun başım döner bişi olur die bıtkmak istemedi

Damli bende eve gitsem sürekli alırım inşallah daha çabuk toparlarım Allahın izniyle