Skl78 valla benim dikişim nasıl bilmiyorum kendiliğinden ericekmiş sdece knu biliyorum

3033 bende bantla yaptım şimdilik bi problem olmdı

Gmzeucr ben özel hastanede sezeryan olmuştum, ameliyatın ertesi günü doktor sabah vizitine geldiğinde ne zaman duş alabilirim demiştim, herhangi bir engel yok duşunu alabilirsin demişti. Su geçirmez bant yapıştırılmıştı. O gün hastane odamda hemen duşa girip duş almıştım 😇günlük duş alan biri olarak eve gelmeye bile sabredememiştim 😁

Aysgldurmus bende sütüm gelsin die almak istedim bantla aldım şimdi bi problem olmadı ıslanmadı yeri

Gmzeucr ben iki gün sonra yapmıştım hamam tarzı değil ama ayakta ve ameliyat yerimw streç film sarmistim

Gmzeucr dikiş yerime su geçirmez bant takmışlardı banyo da yaptım onunla beraber 4. Gün çıkardılar onu bir iki gün yapmadım o çıktıktan sonra ama sonra yine yaptım

Gmzeucr ya benim 2. Doğumum olacak ama ilkinde cok travma kaldı. İyi misin şuan? Yürümen falan nasıl ? Dikişin cok sızlıyor mu ? Spinal mi olmuştun

Gmzeucr sezeryan oldum ertesi gun cikyim hastaneden eve gelir gelemz dus aldim yani doktorum sıkıntı olmadigini soylemisti dikis yerim de acikti ama hastaneden cikmadan bir sprey sıkmislardi dikislerime

Gmzeucr yok oyle birsey canim. Gerci dr da sana soylerde su gecirmez bant ile kapali olacak zaten