Askiletotomsu yapmaz inşallah bana 😔
Mide yanmasına çözüm
nmtock41 valla ben çok fena oluyordum bide gaz oluyordu bende canım yanıyordu korkudan hiç yemedim 6. Ayda ben 3 kg almıştım acıkıncada oturarak uyuyordum ayaklarımı uzatıp 12 den sonra yatağa geçiyordum keşke kilo alaylımda midem yanmasaydı çok zor ben bide çıkartamıyordum o nedenle çok dikkat ettim çok dayanmadığı noktada salatalık yiyordum o dokunmuyordu bana
YsmnD ay evet bende de sürekli bir geğirme hali
nmtock41 şuan kıvranırken bu postu gördüm bende 35 deyim artık ne yesem fena oluyorum mide yanması şişmesi herşey var patlıycak gibiyim gaviskonu su niyetine içesim var ama oda artık bi işe yaramıyo ağlıycamm
- Düzenlendi
nmtock41 bende nexium kullanıyordum bıraktım öğrenince artık 24 de dayanamaz hale gelince doktor tekrar başla dedi son 3 ayda sorun olmayacağını söyledi ben de 24 den sonra tekrar başladım nexium a tamamen kesmedi ama ayvayla destekleyince rahatlıyorum biraz daha
nmtock41 geçmez geçmez gaviscon içiyordum kaşık kaşık soda içiyordum limonlu soda içiyordum tatlı yemiyordum
Benimde tavsiyelerim gece yatmadan 3 saat önce yemeği kesmek ve gaviskonu en son almak onu midenin üstünde bi bariyer gibi düşünün içip tekrar bir şey yerseniz eriyor erimemesi için en son için bende de reflü var bazen gün içinde de alıyorum tabiki
Bende çok kötüydüm şuruplarda hiç fayda etmiyodu.Doktorum pulcet mide koruyucu yazdı sabah aç karna içiyorum +şurup vermişti ama şuruba gerek bile kalmıyo şuan çok rahatım.