• Gebelik
  • Prilamdan kurtulamiyorum tavsiye

eslemsi benimde 21. Haftam ilacım son iki kaldı Çarşamba gidicem kontrole ve içmim belki alışır vücudum dedim 3.gün oldu bugün içmeyelim yok zorla kahvaltı yaptım sonradan acıksam da yiyemiyorum bende bırakamicam galiba ilk gebeliğimde de uzun sürmüştü😔

Mtzkuzum bende yiyemedim az once esim biseyler hazirladi ilk aylar gibi kokusundan tiksindim biraz yedim ama boyle olcama alir icerim ya zehir degilya bosver al sende

Deletedmom2265 bende 3 4 defa denedim ara vererek ama yok olmuyor zorlamaya gerek yok. Benimde kiz 20+5🤗

miniktirtilim oy oy cok zor sizin durumunuz cocuk yapmamaya karar verdirir insana. Allah yardimcimiz olsun hepimizin sen gibilerin daha da cok. 19 kilo vermek ne demek ilk kez duydum boyle bisey

1canibrahim banada aynini diuor ic niye icmiyon bu halin daha mi iyi diyor yeme icme 0laniyor istah 0 halim gucum yok butum bedenimi etkiliyor

33 haftama kadar içtim içmediğim gün yemek yiyemiyordum bi gün diş ağrısı çektim aklıma bulantı hapı bile gelmedi o acıyla baktım o gün içmemişim fırsat bu fırsat diyip bıraktım çok sukür bence prilam qbağımlılık yapıyor

eslemsi bende oyleyim ya 20 haftalik oldum ben ilk bastan beri alismayayayim diye sadece sabah ictim simdi sanki icmesem midem bulaniyomus gibi hissediyorum

eslemsi valla nasil bi salaklik yaptimca 2. Bebeye hamile kaldim diye sorguyorum cokca inan….

eslemsi 14 hafta oldu benimde hala kullanıyorum haftasonu iki gün içmedim hiç bişey yiyemedim zorluyodum kendimi yemek için ama sabahtan akşama kadar 8-9 defa lavoboya zor attım kendimi doktoruma bağımlılık konusunu sordum içmemi tavsiye ediyor tekrar aldım bende bugün hiç bulanmadım iştahım da düzeldi mecbur kullanacağım artık diğer türlü de bebeğe sıkıntı

eslemsi 36.haftada hala içmeye devam ediyorum .Kaç kez bırakmayı denedim geri başlamak zorunda kaldım .Tekrardan başlayınca da 3-4 gün sürüyo tekrar fayda etmesi .Artık kabullendim doğurana kadar devam

eslemsi merhaba gündüz bulantısı mı yaşıyorsunuz bende çok kötüydüm prilam ile yapışmıştık birbirimize ama doktorum gündüz bulantısı için sabah kalkar kalmaz süzme beyaz peynir yememi önerdi bende onu dinledim, elma iyi geliyor, zencefil çayı hemen geçiriyor, yeşil zeytin, birde hafif acı bastırıyor gerçekten ben kurtuldum şükür ara ara olsa da ona razıyım size de Allah şifa versin en kısa zamanda ❤️ ❤️

eslemsi canim 35 haftalığım hala iciyorum. Tamam bu sefer bırakırım iyiyim diyorum bir kaç rahat geciyo sonra tekrardan bulantılarım basliyo malesef bırakamadım doğum yapacam nerdeyse

miniktirtilim bende ayniyim kazayla oldu benimki kizmda daha ufak 2 yas 10 ay aralari olcak. Ikinciyi asla istemezdim ama simdi oylede diyemiyorum kiyamiyorum hareketlendikce

Nrzorlu amaan icelim ya napalim devasiz dert degilya iyi gelen bi ilac var en azindan ya olmasaydi. Dogurana kdar icecez cok cok napalim

Inan_busra40 tam bulanti gibide degil tek migdemde degil heryanimi kotu hissediyorum tum bedenimi yani hep yatiyorukm icmeyince bide asla yemek yemek istemiyorum bugunu oyle boyle gecirdim bakalim bu gecede icmicem yarinda denicem bi olmadi devam etcem gene. Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin

Melek1111 zaten doguma bisey kalmamis canim ic gitsin ya napalim sigara degilya bu vicdan yapiyorum ama zarari yoktur insalalh ya

eslemsi aslinda biz planli yaptik esim cok istedi ona uydum acikcasi 9 ay cektim bi 9 ay daha cekerim dedim ama eteginde bi bebek olunca asiri zor oldu.

Aylizin-annesi ilacsiz hic yiyemiyorum ilk gebeliktede 0 istah 9 aya ac gezdim kizim cok istahsiz bir cocuk oyle korkuyorum ki bunda da yiyemeyince bu bebemde mi yiyimsiz olcak diye. Cunku kimi görsem gebeyken istahliysa bebeside yiyor ben gbiysede yemiyor

Sevdanur522 ilk gebeligimde de oldu bulantim 16 hafta ama icmeden durdum bunda ilaca bagladim kendimi sanki az bulansa ay icecem moduna giriyorum ya bagimlilik mi yapiyor bu ilac ben anlamadim