• Gebelik
  • Prilamdan kurtulamiyorum tavsiye

eslemsi bende oyleyim ya 20 haftalik oldum ben ilk bastan beri alismayayayim diye sadece sabah ictim simdi sanki icmesem midem bulaniyomus gibi hissediyorum

eslemsi valla nasil bi salaklik yaptimca 2. Bebeye hamile kaldim diye sorguyorum cokca inan….

eslemsi 14 hafta oldu benimde hala kullanıyorum haftasonu iki gün içmedim hiç bişey yiyemedim zorluyodum kendimi yemek için ama sabahtan akşama kadar 8-9 defa lavoboya zor attım kendimi doktoruma bağımlılık konusunu sordum içmemi tavsiye ediyor tekrar aldım bende bugün hiç bulanmadım iştahım da düzeldi mecbur kullanacağım artık diğer türlü de bebeğe sıkıntı

eslemsi 36.haftada hala içmeye devam ediyorum .Kaç kez bırakmayı denedim geri başlamak zorunda kaldım .Tekrardan başlayınca da 3-4 gün sürüyo tekrar fayda etmesi .Artık kabullendim doğurana kadar devam

eslemsi merhaba gündüz bulantısı mı yaşıyorsunuz bende çok kötüydüm prilam ile yapışmıştık birbirimize ama doktorum gündüz bulantısı için sabah kalkar kalmaz süzme beyaz peynir yememi önerdi bende onu dinledim, elma iyi geliyor, zencefil çayı hemen geçiriyor, yeşil zeytin, birde hafif acı bastırıyor gerçekten ben kurtuldum şükür ara ara olsa da ona razıyım size de Allah şifa versin en kısa zamanda ❤️ ❤️

eslemsi canim 35 haftalığım hala iciyorum. Tamam bu sefer bırakırım iyiyim diyorum bir kaç rahat geciyo sonra tekrardan bulantılarım basliyo malesef bırakamadım doğum yapacam nerdeyse

miniktirtilim bende ayniyim kazayla oldu benimki kizmda daha ufak 2 yas 10 ay aralari olcak. Ikinciyi asla istemezdim ama simdi oylede diyemiyorum kiyamiyorum hareketlendikce

Nrzorlu amaan icelim ya napalim devasiz dert degilya iyi gelen bi ilac var en azindan ya olmasaydi. Dogurana kdar icecez cok cok napalim

Inan_busra40 tam bulanti gibide degil tek migdemde degil heryanimi kotu hissediyorum tum bedenimi yani hep yatiyorukm icmeyince bide asla yemek yemek istemiyorum bugunu oyle boyle gecirdim bakalim bu gecede icmicem yarinda denicem bi olmadi devam etcem gene. Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin

Melek1111 zaten doguma bisey kalmamis canim ic gitsin ya napalim sigara degilya bu vicdan yapiyorum ama zarari yoktur insalalh ya

eslemsi aslinda biz planli yaptik esim cok istedi ona uydum acikcasi 9 ay cektim bi 9 ay daha cekerim dedim ama eteginde bi bebek olunca asiri zor oldu.

Aylizin-annesi ilacsiz hic yiyemiyorum ilk gebeliktede 0 istah 9 aya ac gezdim kizim cok istahsiz bir cocuk oyle korkuyorum ki bunda da yiyemeyince bu bebemde mi yiyimsiz olcak diye. Cunku kimi görsem gebeyken istahliysa bebeside yiyor ben gbiysede yemiyor

Sevdanur522 ilk gebeligimde de oldu bulantim 16 hafta ama icmeden durdum bunda ilaca bagladim kendimi sanki az bulansa ay icecem moduna giriyorum ya bagimlilik mi yapiyor bu ilac ben anlamadim

roselinda_015 bencede oyle bende bugun icmedim en azindan kusmadim yarinda icmicem bakalim dayanmaya caliscam az hava iyi olsa kendimi disari atip oyalicam ama oda yk evde otur otur hep aklimda bulantim

eslemsi ben de bugün içicem 2 kaşık yemek zor yedim oda hazırı ısıttıgım halde de randevuyu Çarşambaya almam lazım ki tekrar yazdırmak için eczanede çok pahalı en son 90tlydi

Sabret canım ben de ağlaya ağlaya bıraktım eşime lütfen alalım dedim ama bi dene kendini bi dene diyerek zorladı beni ilaç kullanmak çok doğru olmadığı için. 18 de bıraktım yediklerime dikkat ettim 2 gün baktım bulantım geri gelmedi geçtiğini anladım. Aslında ilacı boşa içiyormuşum psikolojik olarak. Şu an haftam 23

eslemsi ben 4.ayima kadar kullandım. Herhalde bitmiştir bulantım dedim bıraktım. 3 gün devam ettim çıkarmaya. İnat ettim içmedim sonra bitti normale dondum. Hapin yan etkisi oyleymis hemen vücut normale donmuyormus. O yüzden bikac gün sabret bence