Inan_busra40 tam bulanti gibide degil tek migdemde degil heryanimi kotu hissediyorum tum bedenimi yani hep yatiyorukm icmeyince bide asla yemek yemek istemiyorum bugunu oyle boyle gecirdim bakalim bu gecede icmicem yarinda denicem bi olmadi devam etcem gene. Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin
Prilamdan kurtulamiyorum tavsiye
eslemsi aslinda biz planli yaptik esim cok istedi ona uydum acikcasi 9 ay cektim bi 9 ay daha cekerim dedim ama eteginde bi bebek olunca asiri zor oldu.
Aylizin-annesi ilacsiz hic yiyemiyorum ilk gebeliktede 0 istah 9 aya ac gezdim kizim cok istahsiz bir cocuk oyle korkuyorum ki bunda da yiyemeyince bu bebemde mi yiyimsiz olcak diye. Cunku kimi görsem gebeyken istahliysa bebeside yiyor ben gbiysede yemiyor
- Düzenlendi
Sevdanur522 ilk gebeligimde de oldu bulantim 16 hafta ama icmeden durdum bunda ilaca bagladim kendimi sanki az bulansa ay icecem moduna giriyorum ya bagimlilik mi yapiyor bu ilac ben anlamadim
miniktirtilim aralari ne kdar sizin
roselinda_015 bencede oyle bende bugun icmedim en azindan kusmadim yarinda icmicem bakalim dayanmaya caliscam az hava iyi olsa kendimi disari atip oyalicam ama oda yk evde otur otur hep aklimda bulantim
eslemsi dogum.yaptigimda 30 aylik olmuş olacak kizim tam 2.5 yaş iste
Sabret canım ben de ağlaya ağlaya bıraktım eşime lütfen alalım dedim ama bi dene kendini bi dene diyerek zorladı beni ilaç kullanmak çok doğru olmadığı için. 18 de bıraktım yediklerime dikkat ettim 2 gün baktım bulantım geri gelmedi geçtiğini anladım. Aslında ilacı boşa içiyormuşum psikolojik olarak. Şu an haftam 23
miniktirtilim sizin dha da azmiş
Bence herkese psikolojik olarak ilerlemiyor bu hap yada bağımlılık yapmıyor
Çünkü ilk gebeligimde bi ara kara borsa olmustu bi ilac ulasaamdik kac eczane dolandiysak bulamadık 6 gün icmedim ama 5. Gün hastanelik oldum asiri kusma bulantidan mide krampi yasamis ona baglida kasilma olmustu henuz 25. Haftadayken nst de siddetli sancim cikinca anladik olayi.
Hastaneye yatisim verilsi 10 gün hastanede yattim sirf serumla beslendim icine bi dunya bulanti ilaclari bastilwr ettiler ona rağmen cikartiyordum
Hastaneden ciktigimizda prillami bulduk ictim kusmaya gene devam tabi ama kesinlikle seyrini azaltiyor yani gunde 10 kez kusmaktansa 2 3 kabul diyosun
19 kilo verdim ben maalesef prillam olduğu halde hic icmeseydim sanirim 25 kilo garantiydi…
Simdi 9 haftalik olduk 4. Haftada basladi bulantim dedim normal bulantilwr icmeyeyim sabredeyim hemen ilac kullanmayayim
- Hafta hastanelik oldum yine asiri kusma bulantidan mide asit kacagi meydana geldi 7. Haftada mide kanamasinq cevirebilie senildi direkt prillamq basladim suan daha az kusuyorum midem bir tik daha rahat
eslemsi bu ilaç gerçekten bağımlılık gibi bir şey yapıyor tam 3 kere bırakmayı denedim.3. de başarılı oldum.O da forumda başlık açılmıştı prilamla ilgili bi arkadaş bıraktıktan sonra biraz sabredin zamanla düzeliyorsunuz yazmıştı bir de öyle denedim.Bıraktım 1 hafta midem bir garipti sonra düzelmeye başladı gerçekten 18.haftada kurtuldum o ilaçtan.Bir de sabredip böyle deneyin derim
eslemsi gülüm bi gün yut bi yutma öyle bi kaç gün dene sonra kes yutma ben de aynı şekilde 24 ncü haftaya kadar kullandım ama şimdi 29 uz 4 haftadır kullanmıyorum bulantılarım oluyor olmuyor değil ama bişeyler atıştırıp aç kalmamaya çalışınca bastırıyor sen de öyle yap yoksa ben senden çok daha kötü durumdaydım doğuma kadar kullanırım diye düşünüyordum mecbure kalırsam tabi ki yine yutarım son haftalarda ama şimdilik ihtiyaç duymuyorum o kadar
Beyazguvercin2 bu 3.gun icmeyeli bugun daha iyiyim sanirim 3 gunden sonra duzeliyormus vucut. Kurtuldum insallah şu haptan. Bir adet vitaminim var onu iciyorum sadece simdilik. Hap icmekten nefret ediyorum 1 tane bile yetiyor valla kocada bi hap. Dogumdan snrada kan ilaci veriyor doktor ama ben ilkinde de icmedim yine icmem heralde