• Gebelik
  • Prilamdan kurtulamiyorum tavsiye

Gece ikiden teke indirdim 3 gun tek ictim dunde hic icmedim hem bulantim var hem asla agzima lokma atasim yok. Bu hap olmasa istahimda olmuyor hiç. 21 hafta olcam neredeyse. Dogurana ladar bunu icecem bu gidisle. Birakan nasil birakti sabretsem birkac gun gecer mi acaba ben birgun deneyip baktim olmuyor gene iciyorum dayanmalimiyim

Ilk gebeligimde 16 haftada bitmisti bulantilarim niye boyle uzun surdu bunda cozemedim

eslemsi 10. Haftada bıraktım ilaci aslinda çünkü elimde ilaç bitti. Benimde asiri asiri bulantim vardi 4 kilo verdim. Ama eczane evime uzakti bugün alirim yarin alirim vs vs üşendim bir de baktim mide bulantım azalmiş 😅

Bende kurtulamadim 16+2yim bnde bitti almayim dedim 4 ay biteceek ama 2 gündür bise yiyemiyorum bnmde ilk gebeligimde bitmisti hemen en azindan olduğu zamanlar katlanabiliyordm

Bende bi kaç gün iyiyken içmemeye karar verdim ama kac günüm zehir oldu tekrar devam ettim hani içtiğimdede öyle aham şaham gecirmiyoda illaki iki kez cıkarıyorum ama içmeyimce dediğin gibi iştah yok bulantıdan hiç bişey sürülmüyo ağıza. Gittiği yere kadar idare edicez bakalım bende daha 14 hafta içindeyim.

eslemsi 2 gün içmedim bırakıyım bi dedim mahvoldum😞 dünde unuttum içmeyi akşam ne var ne yok çıktı 🤢 bende 21. Haftadayım bunu kabullendim artık böyle devam edicek. Benim bebiiş kız sizin cinsiyeti nedir?

Ormanmeyveli yok ya bende 4 gun oyle bekledim ama cocuguma bakamadim mecbur aldim gene. Kizimda var 30 aylik cunku

Nill2 benimde kiz ama ilkide kizdi boyle degildim hic sabah bor kre kusaridm baska yok. Hala kahvalti etmedim edecek gbide degilim istahimda kapaniyor icmeyince

Erenediz sizin yine ufak o haftalar normalde ben 21 oldum artik birak diyor doktorda ama yok birakamiyorum bagimlilik mi oluyor ne oyle duydum burda cunku

ezgimm0027 bide pahalida her almaya 100 kusur veriyorum iki kutuya cabukta bitiyor cift cift ictigimden. Allahtan ifak hapta icerken tiksindirmiyor hap icmekten biktim ya

eslemsi evet cok pahali saglik ocaklari yazmıyor burda klinik varmis ben ilcedeyim simdi hem muane olim dedim hemde ilac yazıdiririm bare bebegimi görim 😅

Nill2 doktor 12 haftalikken erkek gibi dedi ama oğlumda hic böyle değildim belki kızdır doktor yanlış görmüştur diye umutluyum açıkçası 😅

eslemsi valla bi gece icmeyi unutmusum kizimi uyuturken uyuyakalmisim onunla
                    Sabah kalktim aman allahim kus kus öldüm mideme kramplar girdi sancilandim mahvoldum
                    Tabi ictim uyanir uyanmaz ama nafile asla fayda etmedi 3 gün devam etti siddetli kusma bulanti istah desen gitti 3 günde 2 kilo vermis bulundum
                    Tövbe birakmam
                    Simdi elimde kalan ilac sayisi ile kontrol tarihi uyuşmuyor yani 8 gün boşa kalmis oluyor doktora yazdim erken gelicem.ben ilacim bitiyor diye 😁 eczaneden almaya kalksam 122 lira olmus
                    Gidip erkenden yazdirsam elimde gozuktugu icin sistem vermiyor

Ilk gebeligimde 9 ay kullandim ben doguma gittigim gece bile 4 tane icmistim..

ezgimm0027 12 de bizede erkek olabilir dedi. Biz hatta o öyle diyince alıştırdık kendimizi, sonra 16 da bir gördük kiii küçük bir kız 😍 detaylıda yüzde yüz oldu 😌

miniktirtilim ooy sz bya kotusunuz allh yardimciniz olsun. Birakamicam ya bende napim aman icerim 4 ay daha artik. Birakman lazim dedi doktor ondan suclu hissettim kendimi

eslemsi Çook iyi anlıyorum 😞 Annem son güne kadar çekmiş bulantıyı. Bazı bünyeler böyle oluyo demek.

eslemsi yok canım olmuyor maalesef arada bırakayım dayanayım diyorum sonrası kötü oluyor bu seferde eşin kızıyor. Zararlı olsa doktor yazmaz dedi. Onları kullanmazsak da beslenmemiz kötü oluyor. En iyisi kullan canım

eslemsi 38. Haftadayım günde 3 prilam bile etki etmiyordu bulantılarıma, hiç geçmedi bulantılarım maalesef bazen böyle olabiliyor. Ben 21 hafta gibi bıraktım çünkü hiç işe yaramıyordu hem de hiç… herkesin farklı …