tugba_67 bende de pco var aşılama bikere denedik negatif sonuç almıştık aşılamadan 3 4 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım ovulasyon testi yanında ek şeyler kullanmıştım geçen sene Ocak ayında yani Şubat’ta hamile olduğumu ogrenmistim ama gelişmeyen gebelik yaşadım ve düşük yaptım Mart ayında. Şimdi tekrar hamileyim çok şükür size tavsiyem ovulasyon testi kesinlikle
Pcoslu olup hamile kalan var mı
tugba_67 nihalin bahçesi diye bi sayfa var ben o abladan almıştım
Nehir-Poyraz teşekkür ederim 😌
tugba_67 rica ederim. Ha bide kilo vermeye çalış demişti doktor bana 54 kilo olmama rağmen sormak istediğin bişey olursa cevaplarım
tugba_67 biz ne yaparsak yapalım Allah neyi ne zaman kaderimize yazdıysa o oluyor.. bol bol dua et.. sadece çocuğun olması da yetmiyor. Olduktan sonra onun düşmemesi sağlıklı doğması önemli.
Evet hamile kaldım ama 2. Haftamda kovid oldum ağır geçirdim ve hastaneye kaldırıldım kanamam oldu sancım oldu düşük yapıyorsun dediler.. 1 ay yatacaksin dediler. Her aşama inan ki zor oluyor.. şimdilik bir sıkıntımiz kalmadı elhamdülillah.. diyeceğim o ki sadece hamile kalmakla da iş bitmiyor..
Bana düşük yapıyorsun diyen doktorlar bile bebek saglikli ise tutunacak değilse düşecek dediler. Allah yazdıysa verecek inşallah.. rabbim seninde yüzünü tez zamanda güldürsün ♥️
tugba_67 ben de kaldımmtek seferde ikiz gebelik 🥰🧿
ilknurrerdemm Rabb’im hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
Rabbim bana da nasip eder inşallah
Brnaebu hahaha işte bundan korkuyorum 🤣istesen hemen olmaz istemeyince direk tutar biliyorum
tugba_67 canım bende polikistik vardı adetim ama duzenliydi her ay olurdum mutlaka yanii herşeyden önce tedaviye başlamadan doktor hormon tahlili yapti hormonlarda sıkıntı vardı zaten rahim filmi çekildim bir sıkıntı çıkmadı şükür çatlstma denedik tutmadı doktot da dedi insülin direnci olduğun için yumurtaların çok dirençli artık aşılamsys geçelim iğneyle buyutelim tsmsm dedim eve gittim bir daha gitmedim çünkü her doktota gitmemde strese giriyordum bunaldim artık alttan muaneye muaneye bıraktım birseu kullanmadım öncesinde bal propolis falan bir sürü şey incir falan denedim hiç birinin faydası olmamisti hiç birşey yapmadım çocuğu da aklimdan attım olursa olur olmazsa 2 sene sonra tüp bebek yaptırırım dedim attım kafamdan 7 8 ay sonra kendiliğinden kalmıştım bence stresle aşırı alakası var
tugba_67 çok amin inşaallah 😍
tugba_67 benim mesela polikistik over hastası olduğumu kimse bilmiyordu eşim hariç. Siz en başında hata etmişsiniz. 4 yıldır evliyiz herkesin ağzını oyle bir kapattım ki 1 kere bile sormadılar sorsalardi ağızlarının payını alirlardi insanları bu konuda kırmaktan korkmayın cunku onlar sizi kırmaktan asla korkmuyorlar. İnsanlardan o ne dedi bu ne dediden vazgeçin tamamen kendinize odaklanın. Emin olun hiç beklemediginiz anda bedeninizin en rahat anında isteğinize ulaşacaksınız cunku tedavisiz hamile kalan oyle cok tanıdığım polikistik over hastası var ki.