benimmdunyamm bende her doktora gidişimde hevesle gidiyorum sonra hevesim kırılınca gitmek istemiyorum ama bidahaki ay aşılama düşünüyorum inşallah Rabbim banada nasip eder hayırlısıyla

Hulus evet haklısınız .
İnşallah Rabb’im aşılamaya tüp bebeğe gerek kalmadan nasip eder .

Evet menbai.sifa.dudullu yazın

Pcoluydum ama en son gitmemde doktor pco göremiyorum dedi soğan kuru yapmıştım belki ondan bilmı yorum ama ben de ovulasyon testi ile 4 ay sonra hamile kaldim

ben 2 senelik evliyim ve 2 defa klomen+ovitrelle kullandım yumurta büyümesine rağmen kendiliğimden adet olmama ve hormonlarımın normal olmasına rağmen hamile kalamadım. pcoslular tüp bebekte en şanslı grup. sonra direkt tüp bebeğe gittim ve ilk denemede hamileyim.

tugba_67 hamilelik düşünmediğim zaman 15 gün uyguladım. Düşününce de adetren 3 gün sonra testte yumurtlama görünce biraktim

Hulus evet ben hatta doktor cok polikistik demisti bana simdi 2.ye hamileyim tedavisiz,ve 2.de surpriz oldu hic beklenmeyen denenmeyen bir anda

Brnaebu Rabb’im inşallah ben ve benim gibi isteyenlere de nasip eder.
        Hamile olanlarada Rabb’im sağ Salim doğurup kucağına almayi nasip etsin🤲

tugba_67 1 buçuk senede 3 kere klomen tedavisi ardından çatlatma iğneleri … Hepsini denedim.. doktorlar zayıflardan hamilemkalabilirsin dedi.. Üniversite hastanesine gittim en sonunda. Doktorum hsg önerdi rahim filmi yani. Onun yararı oldu. Şu anda hamileyim şükürler olsun. Yeterki stresten, üzüntüden uzak ol hepsi oluyor 🙏🤲🏻

tugba_67 ben ilk aşılamada hamile kalmıştım. Yılda bir adet görüyordum. Şimdi 2. ye hamileyim. Bu kez tedavisiz hamile kaldım