Bende yaklaşık 1.5 yıldır hamilelik sevincini yaşamak istiyordum.
Pcosluyum bir çok doktora gittim iyi doktora dahası gerçekten seni anlayan bir doktora ihtiyaç var..
İşin en can alıcı kısmı stres.. stresi hayatından cikarirsan olur diyorlar fakat bu dünyanın en zor şeyi.. çünkü onu atamiyorsun herkes kolayca stres olma diyor gelin görün ki yaşayan biliyor.. etrafınızdaki insanlar habire çocuk soruyor..
Kendi içinizde bir şeyleri bastirsaniz bile etraftakiler buna izin vermiyor malesef. Keşke insanlarımız bilinçli olsaydı bu konuda.. illa birine çocuk sormak zorunda değilsiniz ki..
Stresten tiroid rahatsızlıgi geçirdim. Hamile değilken bile süt hormonlarim yükseldi.. tiroid hormonumda kalıcı hasar oldu.. artık sürekli hormon ilacı alıyorum…
Doktorum bozulan bütün hormonlarim için güzel bir ilaç tedavisi verdi..
Ekstra bende polipte var.. kime gitsem olmaz diyordu… Moral bozuyorlardi..
Çok şükür ilaç tedavisini adetime başladım.. hormon tedavisi gördüm aynı ay içinde yumurtlama günü çatlatma iğnesi ovitrella vuruldum. O ay hamile kaldım.. bunda doktorumun çok ilgili olması , beni anlaması, olumsuz konusmamasi çok etkili oldu. İlk defa o ay olmayacak düşüncesine girmeden. Olmazsa bile önemli değil dedim. En azından beni anlayan biri var dedim ve sonuç pozitif..
Rabbim sana ve bizim gibi olanlara ekstra çocuk isteyen herkese hayırlısı ile bu haberi vermeyi nasip etsin inşallah..