Doğum şekli tercihi arada kaldım
Eas aynen bende öyleyim 🙈 ama doğumda serum maalesef ki hastaneye girişte takılıp çıkışta çıkarılıyor 🤦🏻♀️
Eas
Bu bebiş her türlü doğucak zaten haftası da gelmiş ben olsam haftaya suni sancıyla bi denerdim baktım olmuyo sezeryanla doğum yapardım
Sare19
Aynen yani önümüzdeki hafta icin kesinlikle tabi allah nasip ederse dusunmuyorum gitmeyi . Ondan sonraki hafta içinde duruma göre hareket etmeyi düşünüyorum . Umarım herşey kendiliginden güzelce gerceklesir düşünce yorgunlugu bile cok ağır 😞 sizin sezeryaniniz nasil oldu nasil gecti neyden en cok etkilendiniz ?
iremcannn1907
Bende damar kalmadı biliyo musunuz . Abartmıyorum hemşireler iki kolumun damarlarininda asiri sertlestigini soyluyorlar serum takilmaktan 9 aydir sık.sık bazen her gun serum takildim . Umarim bir yolunu bulurlar da serum bu isin en ufak kısmı tabi 🙈😄
elifinilki27
Valla adaşım inan bende doktor dedigi anda napalım nasip sezeryanmış mahfoldum artık haftaya gideyim normali deneyeyim olmazsa sezeryan olup kurtulayim dedim yalan yok . Ama iki gündür düşün düşün kafayı yicem . Cocugumu rahatsiz etmek istemiyorum , normal dogum olur mu acaba diyorum bi yandan Elif sende cok acı cektin normal doguma gücün kaldi mi ki diyorum . Diyorum da diyorum . Rüyamda görsem yada doktorum bana bırakmayıp şöyle yapıcaz deseydi ne iyi olurdu ..
Eas ben şuan 29 haftamdayim hem seker hastası hemde anksiyete hastasıyım ben asla normal doğum yapamam cesaret edemem hiç olmazsa sezeryanda bayiltacaklar hiç birseu hissetmeyecegim normal doğumda hersey canlı canlı benim o an kimbilir aklıma neler gelir o yuzden ilk tercihim sezeryan
Eas Canım valla ben sağlık açısından normal doğumu tercih ettim 2 bebeğimde de. Ve kızım 40+3 oğlum 40+2 de doğdu. Suni sancı falan da almadım. Son ana kadar bekledim normal doğumu. Bence sende bekle biraz daha sık dişini bebeğin için. Baktın vakit doluyor doktor ona göre yönlendirir zaten 😊
Eas Ben 36+5 te suni sancı ile normal doğum yaptım tansiyon ve proteinden dolayı doğurtmak zorunda kaldılar 3 cm açılmam vardı erkenden onu ertelemeye çalışırlarken tansiyon sıkıntı olmaya başlayınca mecbur 5 saat sancı sonrası doğumu yaptım normal doğum sancısını bilmediğim için karşılaştırma yapamıyorum ama ne olursa olsun şansım var ise bi sorun olmazsa normal doğum ilk tercihim her zaman çünkü sonrasında ki rahatlık paha biçilemez ☺️ 4 sene geçti bile şimdi 2.ye hamileyim 11+3 🥰 Allah herkese gönlüne göre ve kolay doğum nasip etsin 🙏🏻🌸
Eas çok geçmiş olsun canım ne rahatsızlığın vardı 🙄
Tatlibebek
Benimde panik atağım var . Sinir krizi geciriyorum bana bir sey olacağını düşündüğüm anda . İnanin suan o kadar ayrintili dusunmuyorum dusunsem ikisinide yapamam kriz geciririm buyuk ihtimalle bayiltir sezeryan yaparlar . Yani benim normal dogumda panikleyip sezeryana dönme şansımda var tabi
EsilaMiracAyazEren_Moms
Evet dogru . Sizden ricam zahmet olmazsa normal.doğum tecrübelerinizi anlatabilir misiniz ?
Benim arada karnım acıyor , karnimin altı patlayacak gibi oluyor , belim agriyor , bobreklerim agriyor onun dışında sancı nedir hic bilmem . Sancı neye benziyor ? Doğum anındaki en fazla acı ne kadar neye benzer ? Cocuk cıkarken ne hissediyosunuz yada en kötü yönü ne ? Dayanılabilecek gibi mi ? Panik atağım var , sizce bu kadar acı cekmis biri olarak normal dogumu korkmadan kriz gecirmeden atalatabilir.miyum ?
esraboyoglu95
Amiinn allah razı olsun sizede insallah 🙏❣️
Bende kendime onu diyorum dayan elif sık disini sonraki rahatligini dusun hemde bebegin istedigi gibi gelsin diyorum . Ama sezeryanin 20 dk sürmesi ve tarihinin belli olacak olmasi ne bileyim cok aradayım esra hanım . Keske bana doktor bir plan cizsede arada.kalmasam pisman olmaktan cok korkuyorum ..
iremcannn1907
Romatizma hastasiymisim bilmiyordum , hamilelik tetiklemiş . İlk iki ay yatalak kaldim , kullandigim ilaclar midemi bozdu , bobrek kumu doktum , kistim patladi . Daha bir suru sey . Hepsine dayanmak icin bazen hergün bazen araliklarla serumlarla ayakta kaldim . Halada 3 gunde bir serum aliyorum . Yani benim icin hamilelik süreci imtihan oldu . Allah kimseyi sagligiyla sınamasın
Sare19
Ama sizin elinizde olmayan sebeplerle olmuş o yüzden içiniz ferah olsun nasip böyleymiş benimde doktorum bir yolu önerse tamam diyecegim bebegim icin ama bana kalınca arada kaldim . Umarım sonraki bebisiniz gönlünüze göre normal olur 🙏 benimde yakın zamanda kolayca normal.dogum.olsun allahım.aminnx🙏😄