Eas Valla nasıl anlatayım bilemedim. Sonuçta herkesin doğumu da bir olmuyor ki. Ama sancı düzenli olarak 5 dakika ve daha altı sürelerde giriyor ve doğumun en belirgin özelliği makatta baskı. Hani sanki böyle hemoroidiniz varmış gibi hissediyorsunuz. Bi de nişan gelmesi. Açık pembe, pembe, kırmızı, kahverengi renk şekillerinde leke geliyor. Doğum sırasına gelince zaten soğuk tentürdiyot döküyorlar bayaaa bi hemde.. O kadar anlamıyorsunuz yani aşağıda neler olduğunu. Sancnızı hissediyorsunuz sadece. Benim sancım ilk doğumumda 17 saat sürdü. Ve nasıl anlatayım adet sancısının bi 7-8 katı kadardı. Ama bebeğimi birazdan kucağıma alıcam düşüncesi çok motive ediyordu beni. Sürekli bunu dişünüp dayandım. Doğduğunda da bi anda bi boşluk hissettim. O da normal yani. 3.5 kilodan fazla doğmuştu kızım. Bi anda çıkınca bomboş hissediyorsunuz. Ama gerçekten o sancıyı çekmeye değiyor. Sancı girmese de bi 5 dk uyusam diye nasıl beklediğimi hala hatırlıyorum. Ama dediğim gibi biraz sonra bebeğimi kucağıma alacağım düşüncesi çok motive ediyor. Dayan biraz daha dayan diye diye doğumumu yapmıştım. Şimdi 3. Yü bekliyoruz işte. Uygulamaya göre 30+5 teyiz çok az kaldı. İlk defa doğum yapacakmış gibi heyecanlıyım hala..