• Doğum
  • Doğum şekli tercihi arada kaldım

Madonna
Çok tesekkur ederim ,,🙏 sezeryandada ağrı var sonucta ameliyat oluyorsun ve hafif bir ameliyat degil . Zaten sonuna kadar bekleyip bebisin gelmesi tarsftariydim şu ana kadar . Sadece doktorun bana dedigi egsr bebek kanala kafasini sokacaksa suni sanci ilede sokar bosuna 2 hafta daha acı.cekmezsin , suni sanciyla sokmazsa zaten sokmayacaktir 42 yi bile beklesen o zamanda aliriz rahat edersin dedi . Benim kafam burda karisti. Yoksa bebegimi rahatsiz etmek yada ameliyat.olmqk isteniyorum 😞😞😞😞😞😞

SutlacimiYedimmiBen
Bende bekleyecektim ama inanın şartlar öyle bir hal aliyormuski kafaniz oyle karisiyorki ..
Ben sezeryan lafi ettirmiycem doktoruma diyodum baslarda ..

unemere
Tamamen benimde fikrim sonucta vardigim kanaat bu bebegimi rahatsiz etmek istemiyorum zaten ben cekecegimi cektim iki hafta daha.cekerim.allah güc verirse . Agri eşiğide iyi bir insanım normalde epilasyonda uyuyakalan biriyim . Ve en buyuk kanitida inanin hala ayakta olmam bütün ailem şu 9 ayda benim icin ağladı . Hem agir hamilelik hemde butun hastaliklarim hamilelikte cikti yatalak kaldim hastanelerde yattim 2 gunde bir serumlar aliyorum hala kusuyorum . Dün sadece aralıklarla 2 -3 saat uyuyabilmisim ve bunun icin seviniyorum . Cunku normalde gozumu kırpamiyorum sabaha kadar . Daha bir suru sey çeken bilir. O yuzden dediginiz gibi gücüm var mı onu bilmiyorum cünkü müthiş yıprandım bu sürecte bir gün rahat etmedim

unemere
Tamamen benimde fikrim sonucta vardigim kanaat bu bebegimi rahatsiz etmek istemiyorum zaten ben cekecegimi cektim iki hafta daha.cekerim.allah güc verirse . Agri eşiğide iyi bir insanım normalde epilasyonda uyuyakalan biriyim . Ve en buyuk kanitida inanin hala ayakta olmam bütün ailem şu 9 ayda benim icin ağladı . Hem agir hamilelik hemde butun hastaliklarim hamilelikte cikti yatalak kaldim hastanelerde yattim 2 gunde bir serumlar aliyorum hala kusuyorum . Dün sadece aralıklarla 2 -3 saat uyuyabilmisim ve bunun icin seviniyorum . Cunku normalde gozumu kırpamiyorum sabaha kadar . Daha bir suru sey çeken bilir. O yuzden dediginiz gibi gücüm var mı onu bilmiyorum cünkü müthiş yıprandım bu sürecte bir gün rahat etmedim

Eas Canım ben suni sancı yedim emin ol kendi sancin gibi gittikçe arttırıyor kendi sancin da aynı şekilde yani suni sancı öcü değil herseyin normali güzeldir tabiki

suslubocu
    Hamile oldugumu duydugum andan beri istegim normal doğum zaten daha dikiş nedir bilen biri degilim cok sukur . Kan gorunce bayilirim vs .
    Doktorumda boyle bir secenek sunmazdi ama en son gittigimde dayanamiuorum hastaneye mi yatsam artik ne psikoloji kaldi ne beden diyince mecburen sundu. Yoksa allaha bin sükür bebegimin her seyi normal suanlik . Beklenmeyecek bir durum yok

Eas normal dikiş değil ben bakmaya korktuğumdan 15 gün sonra bakabildim dikişlere ama korkulacak bişey yokmuş bu mu yani dedim 😂

• Eas bunu yanıtladı.

Eas bazı doktorlara bakmayın onları anlamak zor gerçekten 🙄 Allah zaten o bebeğe zaman vermiş ne zaman geleceğini ayarlamış hiç suniyle gelmesiyle kendi doğal yollardan gelmesi bir olur mu hem kakasını yapmadığı sürece içerde fazladan kaldığı 1 gün bile çok fark ediyor organları bağısıklığı kilosu her açıdan yani zor doğumlar genelde hep suni sancı verilen doğumlar oluyor

• Eas bunu yanıtladı.

Eas kendine neden o kadar eziyet ediyorsun suni sanci zaten insanı mahvediyormus git temizinden sezeryanini ol kurtul zaten çekmişsin çekeceğin kadar birde onumu bekleyeceksin

• Eas bunu yanıtladı.

Eas Allah yardımcınız olsun şifa versin 😞

• Eas bunu yanıtladı.

iremcannn1907
              Sanırım benziyoruz bu konuda bende asla bakamam 😅 serum takarlarken yada kan.alınırken kafamı.180 derece ceviriyorum 😅🤣

Astral
                Haklısınız beni en çok düşündürende bebeğin olması gereken yolculuğunu kötü etkileme korkusu . Doktorumuz 1 hafta önce bir hafta sonra bebek gelisimi icin cok farketmez dedi ama bebegin istedigi zamanda istedigi gibi olması cok daha mantıklı 😊 artık anne olmaya cok yakiniz fedakarlik yapmak lazim 😊

Tatlibebek
                  Bebegim icin , yani normal gelmek onun psikolojisi icin daha mı iyi olur ? Ameliyat psikolojisi beni ne hale sokar bu korkularimdan dolayı . Yoksa bir sürü kişi iki doğumuda yapıyor Allahın izniyle ikiside doğum sonuçta ben her şartı düşünmeye calisiyorum o yüzden 😞

suslubocu
                    Amiin Allah razı olsun kimin ne sıkıntısı varsa gidersin insallah 🙏♥️

Eas öyle canım bebek ve annenin sağlığını etkileyecek bir durum yoksa her zaman doğal olması gerekenden yanayım çok az kalmış senin Allah yardımcın olsun bebeğini kolayca sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsın inşallah 🙏 🥰

• Eas bunu yanıtladı.

Eas suni sancı herkeste işe yaramıyor ablam üç çocuğuda öyle normal doğurdu ben ilkinde sancı açılma yapmadı sezeryan oldum bence bir hafta daha bekleyin gelmezse gidin kendi sancınız daha iyi olur

• Eas bunu yanıtladı.

Eas aynen bende öyleyim 🙈 ama doğumda serum maalesef ki hastaneye girişte takılıp çıkışta çıkarılıyor 🤦🏻‍♀️

• Eas bunu yanıtladı.

Eas
                          Bu bebiş her türlü doğucak zaten haftası da gelmiş ben olsam haftaya suni sancıyla bi denerdim baktım olmuyo sezeryanla doğum yapardım

• Eas bunu yanıtladı.

Astral
                            Elimden geldigince bekleyeceğim umarım bebegimde beni cok bekletmez ve güzel gecer cok tesekkur ederim hepimiz insallah🥰😘♥️

Sare19
                            Aynen yani önümüzdeki hafta icin kesinlikle tabi allah nasip ederse dusunmuyorum gitmeyi . Ondan sonraki hafta içinde duruma göre hareket etmeyi düşünüyorum . Umarım herşey kendiliginden güzelce gerceklesir düşünce yorgunlugu bile cok ağır 😞 sizin sezeryaniniz nasil oldu nasil gecti neyden en cok etkilendiniz ?