Cemrreedemirci çok haklısın
Dış gebelik yaşayan varmı
Aquawoman dediğim gibi siz beta takibinizi yapın başka doktora gidin kese vs hepsi görünür görünmüyorsa ona göre tedaviniz ilacınız başlar
sumelegi iki kere yapıldı bir hafta önce 34 çıktı bir hafta sonra 1277
Cemrreedemirci
2 farklı doktora gittim ikisi de aybı seyi söyledi sanırım beklemekten baska care yokk
Elfela merhaba arkadaşlar hamilelikte böyle şeyler düşünmeyin aklınıza getirmeyin ben hamile olduğumu öğrendiğimde ben hemen hastaneye gidemedim yaşadığım ülkede sigorta aşamasındaydım henüz sigortam yapılması gerekiyordu ne beta testi ne de başka bişey yaptırdım gittiğimde 11 haftalıktı ve çok sağlıklıydı insan korkuyor bende duyuyordum korkuyordum ama Allah büyük sadece düşünmeyin böyle şeyler öğrenir öğrenmez hastaneye gitmek gerekmiyormuş bunu gördüm sadece korkma canım :))
Biroglanannesiii evet aslında annem de hep öyle diyo ama dayanamıyo insan adetimr 6 gün kala ögrendim zaman gecmiyo üstüne bi de kanama kese yok allak bullak oldum yarın beta baktırıcam sanki 15 gündür bekliyorum gibi zaman asla gecmiyo.. gec ögrenmek akışına bırakmak en güzeli.. bi post gördüm az önce 14 haftalıkken ögrenmiş tesadüfen öyle olcam heralde bi sonrakine :)
Biroglanannesiii çok teşekkür ederim insanın ister istemez morali bozuluyor fakat buraya yazmak dertleşmek fikir almak beni çok rahatlatıyor tekrar çok teşekkür ederim
Elfela sen gönlünü ferah tut canım kötü düşünme kötü durumları okuma insan ister istemez korkuyor araştırıyor internete falan güvenme çok hareket etme kaçıncı hafta da kanaman başladı son adet tarihinden
Aquawoman Sadece korkmayın henüz çok küçüktür ondan belki de görünmüyordur olabilir Böyle şeyler tek doktorlar kalma sadece
Biroglanannesiii adetim düzensiz bazen 30 bazen 37 günde oluyodum bu yüzden son adetin önemli değil gec döllenme olabilir biz sat a göre değil ultrasona göre hafta belirlicez dedi bugün.. ama son adetim 4 ocaktı.. keseyi bi görebilsekk kanamam da ilk defa dün aksam başladı
Elfela kanaman olur olmaz acile gittin mi ya da bugün acile gittin mi ya da hastaneye
Aquawoman benimde son adet 3 ocak geçen hafta çarşamba 200 Du değerim cuma 400 pazar 900 bugünde 3500 çıktı hala kese görünmedi alttan bakmadı ama hiç hep karın ultrosonu yaptı yarın için gel dedi bakalım belki alttan bakar sadece dediği gebelik görüntüsü var kanama alanı yok sıvı yok bunlar güzel şeyler dedi okadar
Elfela ağrın çok varmı böyle bayılma sersemlik hissediyormusun
Haticevrl aynılarını benim için de söyledi umarım güzel haberler alırız
Biroglanannesiii gittim canım hem dün aksam hem bu sabah iki farklı doktora gittim kanama alanı oldugunu kesenin görünmediğini söylediler sadece
Biroglanannesiii yok sadece hafif bi karın agrım var o kadar
Elfela yattığın yerden kalkma bence sadece uzan dinlen şu anda