Beta hcg testim 1277 bugün hem karından hem vajinal ultrasondan bakıldı göremedi doktorum röntgen çekildi yine hiç bişey yok sanırım dış gebelik moralim çooook bozuk böyle sorun yaşayanlar varmı
Dış gebelik yaşayan varmı
2000 altı zaten görülmez? 2000 ve üstü vajinal ultrasonla 5000 ve üstü karından görünür. Niye zorlamış ki 3 4 gün sonra baksaymis. Siz başka doktora gidin beta hesabı yapıp 5000i geçince.
Aquawoman beeennn 🙄
Cemrreedemirci evet 3000 olmadan kese görünmemesi normal dedi doktorum düzenli katlanmasını bekliyoruz ama kanamam korkutuyo beni regl oluyo gibiyim bi geliyo bi kesiliyo
Aquawoman 2 gün sonra tekrar kan ver o zaman anlaşılır
Cemrreedemirci inanın bende öyle biliyorum fakat röntgeni çeken doktorda bu değer de bişeyleri görmem gerekir dedi ama hiç bişey göremediler
Elfela kanamam yok karın ağrımda yok düzenli katlıyo beta hcg ama doktor korkuttu değiştirmeyi düşünüyorum
Elfela üzülme kader ortağım güzel haberler alıcaz inşallah
Elfela siz doktorunuzu değiştirin ilaca başlar beta takibi yapar. İyi hekim hayat kurtarır hiç uğraşmayın.
Aquawoman ne röntgeni çekti ki? Gebelikte röntgen çekilmez aşırı zararlı radyasyon yayar ayrıca teknisyen çeker röntgeni doktor rapor yazar
Ben de yaşadım. Sabır ve zaman her şeyin ilacı.
Cemrreedemirci röntgen demişim pelvis ultrason çekildi doktor çekti ama ultrasonuda
Cemrreedemirci çok haklısın
Aquawoman dediğim gibi siz beta takibinizi yapın başka doktora gidin kese vs hepsi görünür görünmüyorsa ona göre tedaviniz ilacınız başlar
sumelegi iki kere yapıldı bir hafta önce 34 çıktı bir hafta sonra 1277
Cemrreedemirci
2 farklı doktora gittim ikisi de aybı seyi söyledi sanırım beklemekten baska care yokk