Cemrreedemirci evet 3000 olmadan kese görünmemesi normal dedi doktorum düzenli katlanmasını bekliyoruz ama kanamam korkutuyo beni regl oluyo gibiyim bi geliyo bi kesiliyo
Dış gebelik yaşayan varmı
Aquawoman 2 gün sonra tekrar kan ver o zaman anlaşılır
Cemrreedemirci inanın bende öyle biliyorum fakat röntgeni çeken doktorda bu değer de bişeyleri görmem gerekir dedi ama hiç bişey göremediler
Elfela kanamam yok karın ağrımda yok düzenli katlıyo beta hcg ama doktor korkuttu değiştirmeyi düşünüyorum
Elfela üzülme kader ortağım güzel haberler alıcaz inşallah
Elfela siz doktorunuzu değiştirin ilaca başlar beta takibi yapar. İyi hekim hayat kurtarır hiç uğraşmayın.
Aquawoman ne röntgeni çekti ki? Gebelikte röntgen çekilmez aşırı zararlı radyasyon yayar ayrıca teknisyen çeker röntgeni doktor rapor yazar
Ben de yaşadım. Sabır ve zaman her şeyin ilacı.
Cemrreedemirci röntgen demişim pelvis ultrason çekildi doktor çekti ama ultrasonuda
Cemrreedemirci çok haklısın
Aquawoman dediğim gibi siz beta takibinizi yapın başka doktora gidin kese vs hepsi görünür görünmüyorsa ona göre tedaviniz ilacınız başlar
sumelegi iki kere yapıldı bir hafta önce 34 çıktı bir hafta sonra 1277
Cemrreedemirci
2 farklı doktora gittim ikisi de aybı seyi söyledi sanırım beklemekten baska care yokk
Elfela merhaba arkadaşlar hamilelikte böyle şeyler düşünmeyin aklınıza getirmeyin ben hamile olduğumu öğrendiğimde ben hemen hastaneye gidemedim yaşadığım ülkede sigorta aşamasındaydım henüz sigortam yapılması gerekiyordu ne beta testi ne de başka bişey yaptırdım gittiğimde 11 haftalıktı ve çok sağlıklıydı insan korkuyor bende duyuyordum korkuyordum ama Allah büyük sadece düşünmeyin böyle şeyler öğrenir öğrenmez hastaneye gitmek gerekmiyormuş bunu gördüm sadece korkma canım :))
Biroglanannesiii evet aslında annem de hep öyle diyo ama dayanamıyo insan adetimr 6 gün kala ögrendim zaman gecmiyo üstüne bi de kanama kese yok allak bullak oldum yarın beta baktırıcam sanki 15 gündür bekliyorum gibi zaman asla gecmiyo.. gec ögrenmek akışına bırakmak en güzeli.. bi post gördüm az önce 14 haftalıkken ögrenmiş tesadüfen öyle olcam heralde bi sonrakine :)
Biroglanannesiii çok teşekkür ederim insanın ister istemez morali bozuluyor fakat buraya yazmak dertleşmek fikir almak beni çok rahatlatıyor tekrar çok teşekkür ederim