Ben de çalışmayacağım diye almasam mı dedim bir süre. Ama mastit durumu süt gelmesi veya ilaç kullandığın zaman süte karışan ilacı tahliye etmek için gerekli dediler. İlk indirimde gittim aldım doğuma daha çok olmasına rağmen.
Göğüs pompası kullanacak olanlar ?
eslemsi
İlk kızımda da Ameda lactaline kullandım. Sonra benden sonra kuzenler kullandı bozdu falan kayboldu makine. Bende bir daha çocuk düşünmem dedim eşimden ayrılmıştım. Aşk buldu beni şimdi 2. Kızıma hamileyim yeniden Ameda lactaline aldım bu defa dolap uyg. Aldım o kadar para veremezdim
Göğüs pompasını ne zaman kullanmalıyız, kendimiz anlar mıyız göğüslerimizin dolu olduğunu ya da rahatsız hissettiğimizi?
Tansum canım bence çok gerekli bişey, göğüs uclarım yara oldu çok zor emzirdim mastit oldum yara olan yerler tıkanmış enfeksiyon çıktı, manuel vardı mochi vardı yeterli olmadı elektrikli aldım sağım kolay oldu sağdıklarımı bebeğime verdim içti
Tansum pompa çok iyi ama çok zor , sezeryansa başlarda uyarınca sütün gelmesine yardımcı oluyor evet . ama işinizi gücünüzü bırakıp kendinizi buna adamanız gerekiyor. Abartmıyorum bu arada 🙄 sağım yapmak çok zor , zaman ve emek istiyor
Kilaflarinmucizesi bende dolaptan alayim diyorum ama ya bozuk cikarsa ta cekimi dusukse diye korkuyorum ne kadara aldiniz
Villanelle aynen oyle o yuzden sezaryen normal demeden bence kullanmak gerekli mastit olmam berbat bisey cunku🙏🏽
Kilaflarinmucizesi merhaba benım de kızım bı ay 24 günlük suan amelıyat vs olduğu ıcın yoğun bakımda bıberonla beslemişler suan halıyle almıyor ama sütünüz de azalma oldu mu sağarken nasıl yatırdınız ben de sağarak verıyorum ama azalma oluyor bu hafta bıraz sızde de oldu mu acaba
slnacar bende ikizlere hamileyim ve kafam cok kadisik emzirmek cok istiyorum. Smzirmeyi geçtim anne sutu ile bsslensinler cok istiyorum. Sağdiniz mi siz?
Mavi26 biberonla vermemeliyuz yanj dogru mu anladım? Emzik de önerilmiyi oyle mi?
Puddingin göğüs ucum biraz içeri göçük olduğu için ilk gün de süt olmadığı için çok savaştık , hiç biberon vermedim hastane de de kaşık biberon ile verildi öyle devam ettim , sonra göğüs ucu aldım silikon onlarla veriyorum ama bu durum gerçekten bilgi edinmek istediğim bi konu çok tecrübe edindim diyemem kendi yaptığımı aktarmam gerekirse 3 en fazla 4 saatte mama veriyorsam ilk önce emzirme ile başlıyorum 2 saate bir mama verirsem acıkmıyorlar ikisini peşpeşe uyandırıyorum peşpeşe uyutuyorum mama veriyorum emziriyorum o şekilde gidiyo yani emziriyorum mama veriyorum derken çok vakit kalmıyor zaten nerdeyse 2 saate bir gibi oluyor yine :) kolay olmuyor , tam süt ile doymuyorlar süt olmadığı için değil ama bebişler meme de uyku istiyor diğeri de faydalansın diye süt mama gidiyorum ben
@Tansum göğüslerin süt doluyor aşırı ağrı yapıyor mastit olmamak için göğüs pompası kullanman lazım ben doğum öncesi almıştım çok kullandım hayatımı kurtardı
@Tansum sut gelsin die veya mastit olmamak icin kullanilio eger sut sagip veririm demiosan bu nedenlerle. Lansinoh elektrikli kullandim hic memnun kalmadim nerdeyse mastit olcaktim o kadar gogsum doluyken bile 15dk da 1damla sut cikartti. Wee nin elektriklisini kullandm efsane bi sey 15dk da gogsu bosaltio hemde uygun fiyati. Ama takip ettigim emzirme danismani sut sagmayin sagdikca degil emzirdikce sutunuz artar dio
Kızlar kızlar boşuna erkenden pompa alıp masraf yapmayin onun yerine bebeginizin bi ihtiyacini alın.. dogumdan sonra bebeğiniz emecek emmezse hastanede yardimci olacaklar. Sağma konusuna gelince elle sağma meme sağlığı açısından en faydalısı onu araştırıp ogrenin. Bende gebeyim ve ayrica ebeyim hergun onlarca yeni anneye bu eğitimi veriyorum hastanede size de egitim veren bir ebeniz olacaktır. Sevgiler 🥰🌺🤰🏽
cherrysu evet süt dolunca taş gibi oluyor ağrı yapıyor zaten rahatlıkla anlıyorsunuz