Gulenay-18 kullanıyorum da zor gibi belki yenilerin oluşmasını engeller umutsuz vaka gibi görünüyor

Gulenay-18 29. Haftadayim neredeyde catlamam yok fakat kucukken apandis amaliyati oldugum yerde bir tane baslamis catlak hindistan cevizi yagi ve badem yagi suruyorum vazalin diyenler icin deri inceltme ozelligi var diye biliorum ben catlak icin duymamistim

Gulenay-18 göbekte şimdilik bişey yok inşallah da olmaz 😁 3 ayran sonra lierac kullandım bi baktım 20 li haftalarda belimin yanları arkadan ufak ufak çatlamış hemen onu bıraktım badger in yağını ve kremini aldım bir de çatlayan yerler için bio oil dönüşümlü kullanıyorum. Badgee çok pahalı ama çok iyi çok uzun süre nemli tutuyor.

Gulenay-18 kasinti oldu halada oluyor 36 hafta bitti yaglar bisey kulanmadim ben vazelin kulandim yagli nemli tiruyordu ama ne yaglar kulannalar biliyorum hic bir faydasibolmuyo catloycaksa catliyobkabul edip dev etmek lazim

Gulenay-18 19. Haftama girdim ve dün duş aldıktan sonra farkettim karnımda 4 5 yerde çatlama oluşmuş ve mordu 👀 bende hemen başlıyacam nemlendirmeye

1. Haftadayız ikiz hamileyim ikiz olduklarını öğrendikten sonra göbeğimi göğüslerimi sırtımı ve baldırlarımı duştan sonra mevita kremle kremledim 3 aylık civarında hem krem hem hindistan cevizi yağı kullandım şimdi de göbeğim ve göğüslerime önce lansiloh göğüs ucu kremi sonrada hindistan cevizi yağı, badem yağı, zeytin yağı ve kırmızı kantaron yağı karışımı kullanıyorum o halde sağ göğsümün heryeri çatladı neredeyse😪

Gulenay-18 Hindistan cevizi, badem, jojoba, avakado ve kakao yağına ek olarak zeytinyağını karıştırdım sabah akşam tüm vücudumu yağladım. 16 kilo aldım ama asla çatlamadım☺️Ailemde doğum yapan herkeste derin çatlaklar olmasına rağmen.. Doğum yapalı 2 ayı geçti, hala da karışımı kullanıyorum.

Gulenay-18 34+0 an itibariyle henüz çatlağım yok görmedim başta lierac kullandım ama sevmedim nemlendirdiğini de hissetmedim sonra badgere döndüm sadece onu kullanıyorum her akşam sürmeye çalışıyorum gayet güzel nemlendiriyor kaşıntı hissi varsa geçiyor 3.kutum bitiyor son ayına giriyorum 4.yü de öyle bitiririm bakalım inşallah çatlamam

1. hafta bitiyor çatlamadım badem yağı ve bebe yağı sürdüm günde 2 kere bol bol. Kalçama da aynı şekilde

Busra2013 ben yine karnıma azar azar zeytinyağı sürüyordum göğsüme kalçama hiçbişe sürmedim oralarada süreyim bari o zaman