Gulenay-18 nmtock41 bende zeytinyağı sürüyorum şimdilik çatlama yok ama aşırı kaşıntı başladı umarım çatlamaz
nmtock41 Gulenay-18 bol bol nemlendirin çatlamaz inşallah bi de bunlar da biraz genetik gibi annenizde olmuş mu mesela benim annemde olmamış hiç ben de olmam diye düşünüyorum hamileliğim aynı anneminki gibi oluyormuş çünkü
Gulenay-18 Morprenses çok şükür canım sağlık olsun ben işim gereği çok aldım masa başı çalışıyorum çok hareketsiz kalıyorum onun etkisi çok fazla oluyor
Mom727373 Busra2013 kaç kilo aldınız? Ben 13 kilo aldım. 27 deyim. 20. Haftadan sonra duş sonrası karinima ve goguslerime zeytin yağı sürmeye başladım. Hiç kalçanın çatlayacak aklıma gelmedi. Bundan sonra kalçama da süreyim.
Busra2013 Mom727373 13 haftadan beru goguslerıme karnıma suruom suan 37+3 24 kg aldım 49 ıle basladım normalde 55 den yukarı cıkmazdım bırden 74 olunca yırtılmalar oldu malesef karnım popoma gogsume gore kucuk kaldıgı ıcın yırtılmamış 😂
Naneliayran Gulenay-18 25. Haftama giriyorum hiç yok ama 3. Aydan başlamıştım elime ne geçerse sürdüm. Nemli tutmak önemli
Busra2013 1prenses_annesii barı karnımızı kurtardık😂bu kırmızı catlaklar beyaza doner ama degılmı bole kırmızı durmaz
Mom727373 Busra2013 benim daha çok var. Benim kilolar da böyle giderse catlayacagim bolca. Kendimi buna alistirayim. Bebeğimizin icimizdeyken vücudumuza yaptığı resimler olarak mi görsek ne yapsak😊😊😊
Busra2013 1prenses_annesii benımde bır ıkı tane vardı beyazlar suan ama hunlar asırı oldugy ıcın bide kırmızı ınsallah donerler havuza vs gıdıoz😂kırmızı kırmızı dolanmak ıstemıom😂
Gulenay-18 nmtock41 benim annemde olmamış ama hamileliğim hiç annem gibi değil onun karnı hiç çıkmamış ben 5 aylıkken annem benim karnım seninki kadardı doğuma girdim diyordu hep benim karnım daha fazla büyüdü şimdi o yüzden korkuyorum
Ftynur Gulenay-18 18+6 dayım çatlaması fakat aşırı kaşınıyor yan kısımlarımdan karnıma olan kısım her akşam zeytinyağı sürüyorum inşallah çatlamaz
Gulenay-18 Ftynur inşallah canım benimde aşırı kaşıntı var mümkün olduğunca kaşımamaya çalış inşallah çatlamaz
Kendineanne Gulenay-18 36 dan sonra çatladım ama karnımdan değil yanlarımdan 😕o kadar da krem yağ vs kullanmıştım şans
Balkanss Gulenay-18 İlk hamileliğimde hiçbirsey kullanmadım hiç çatlağım olmadı.Simdi ikinci hamileliğim 17 haftalık henüz bi catlama yok umarım bundada olmaz.Biraz genetik ve ciltte alakalı olduğu söyleniyor.
Gulenay-18 Balkanss inşallah çatlamaz canım evet bencede ciltle alakalı genetikte olabilir çevremdede hiçbirşey kullanmayan ama hiç çatlağı olmayanda var bir sürü krem yağ kullanan ama çatlayanda var
Betbetbet Gulenay-18 34 haftalık olucaz göbegimde hic çatlama olmadı zeytinyağı ve hindistan cevizi yağını karıstırdım hergün sürüyorum. Gögsüme sürmüyodum gögüs altımda birkac catlak oldugunu görünce orayada kullanmaya basladım catlaması durdu
Gulenay-18 Betbetbet ben zeytinyağı sürüyorum ama hindistan cevizi yağıda alırım teşekkür ederim canım ☺️