Gulenay-18 Withbaby genelde göbeğimizi kremliyoruz ama göğüsleri bacakları unutuyoruz oralarda çatlıyor maalesef
mutluanneee Gulenay-18 32 kadar yoktu caylagim nasil mutlu oluyirdum alttan yandan catladim bi anda 😪
iremugurluoglu Gulenay-18 31. Haftadayım çatlamadı. Clarinsin tonic yağını kulanıyorum hamileler için aynı zamanda sıkılaştırıcı özelliği var
Zynp44 Gulenay-18 hiç bişey yapmadım 28+2 deyiz çatlamadım hiç maşallah diyim 😂 daha yeni yeni badem yağı kullanıyorum onuda düzenli değil aklıma geldikçe
Gulenay-18 Zynp44 maşallah canım inşallah böyle devam eder çatlamadan doğuma kadar gidersin inşallah ☺️🤲🏻
Tugbadmr Gulenay-18 kullanıyorum da zor gibi belki yenilerin oluşmasını engeller umutsuz vaka gibi görünüyor
Gulenay-18 Benferus Gerçekten öyle kimisi bir ton krem kullanıyor çatlıyor kimisi ise hiçbişe yapmadığı halde çatlamıyor bende genetik olduğuna inanıyorum
mutluanneee Gulenay-18 kasinti oldu halada oluyor 36 hafta bitti yaglar bisey kulanmadim ben vazelin kulandim yagli nemli tiruyordu ama ne yaglar kulannalar biliyorum hic bir faydasibolmuyo catloycaksa catliyobkabul edip dev etmek lazim
Gulenay-18 inci_bebek06 en azından 37ye kadar çatlamamış sızlardı rahatsız ederdi inşallah fazla çatlamaz gerçekten bazen kremler bile işe yaramıyor
Gulenay-18 Kelebekk-0307 inşallah çatlamaz canım çok zor sızlaması falan sen kullandıklarına devam et yine faydası olur inşallah ☺️