Hafize3536 Bio oil kullandım hindistan cevizi ve acı tatlı badem yağı bide bebek yağı günde 3 4 defa bebek yağı sürüyorum hem kaşınmayı alıyor hem nemini koruyor beni. Göğüsler biraz kızardı onlarada catlak kremi sürdüm ama catlamadıkar tabi
Gulenay-18 Hafize3536 Çok sevindim canım benim göğüsler ufaktan çatladı karnımda çok kaşınıyor heran çatlayacak gibi umarım çatlamaz 🤲🏻☺️
Gulenay-18 Meltmmm bende kendimi öyle sakinleştiriyorum bebeğimin anısı kalıcak diyorum hep sağlık olsun ☺️
Gulenay-18 Ark son haftalarda çatlama olur diyorlar ben ondan korkuyorum inşallah çatlamaz canım 🤲🏻🙏🏻☺️
Ark Gulenay-18 sen sık sık nemlendir ben öyle yapıyorum çatlayacaksa çatlar o kişiye göre değişiyor keşek çatlamasak 🤷♀️
Gulenay-18 AysegulS_21 olabilir canım ben çalıştığım için düzenli süremedim galiba o yüzden etkisi az oldu
Merve_tna Gulenay-18 ben şuan 31+4 teyim ama henüz bir çatlağım olmadı çok şükür umarım dahada olmaz hiçbirşey kullanmadım ☺️
Gulenay-18 Merve_tna inşallah olmaz canım ☺️ son haftalar daha fazla çatlıyor dediler gerçektende son haftalar çok fazla kaşınıyor umarım çatlamadan atlatırız ☺️
Nghnszer Gulenay-18 36+4 haftalığım çatlama olmadı kantaron yağı kullanıyorum günde 3 defa o arada kalan kısımda da nemlendiriyorum umarım bundan sonra da çatlama olmaz
Gulenay-18 Nghnszer benim bugün 37+2 de çatladı canım bir gün önce biraz fazla toplandı bebek biraz fazla sancım oldu sabah kalktığımda çatlamıştı hiç kaşımadığım halde 🥺
Gulenay-18 Ark benim bu sabah alt kısım çatladı malesef zeytinyağı sürüyordum kantaron yağı alıp deniycem daha fazla çatlamasın 🥺
Gulenay-18 Merve_tna benim bugün alt taraf çatladı canım gerçekten son haftalar çatlıyormuş sürekli Zeytinyağı sürdüm hiç kaşımadım ama dün akşambaktığımda bişe yoktu sabah baktım çatlamış 🥺🥺
Merve_tna Gulenay-18 yaa benimde kaşıntılarım arttı iyice kaşımıyım diyorum ama nerde kesin bende çatlarım yakında
Ark Gulenay-18 yaa kaçıncı haftada oldu kantaronu doktoruna sor kuzum benim ki onaylamadığı on yüzden bebe yağı kullanıyorum
Nghnszer Gulenay-18 ay inş öyle bi durum yaşamam biraz takıntılıyımdır. Sancınız nasıl oluyo benm ilk hamileliğim de dün akşam belimde ağrı vardı ama şuan iyiyim
Gulenay-18 Merve_tna ben hiç kaşımadım ama çatladı çok küçük çatlıyor başlarda farkedilmiyor dahada büyüyor dikkat edin ben başta farketmedim eşime sordum o bile anlamadı çatlak yok dedi sonradan farkettim çatladığını yarın sarı kantaron yağı alıp sürücem zeytinyağı artık fayda etmiyor sanırım
Gulenay-18 Ark haklısın canım yarın kontrolüm var danışıp öyle alayım 37+2de çatladı kuzum akşam zeytinyağı sürdüm baktım bişe yoktu sabah kalktım tekrar süreyim dedim baktım çatlamış 🥺