AysegulS_21 34 teyim karnımda çatlak olmadı. Bio oil, mustela krem yağ setini aldım. Hindistan cevizi sürdüm. Göğsümü ihmal ettiğim için biraz çatladı
edis22 Gulenay-18 ben 29 haftamdayim daha catlamadi simdilik🤲🏻 mustela kullaniyorum. Insallah sonuna kadarda catlamaz
Gulenay-18 Meltmmm bende kendimi öyle sakinleştiriyorum bebeğimin anısı kalıcak diyorum hep sağlık olsun ☺️
Ark Gulenay-18 24.haftamdayım çatlama dım henüz bebek yağı kullanıyorum düzenli olarak belki o işe yaratmıştır arada Avakado yapıda kullandım
Gulenay-18 Ark son haftalarda çatlama olur diyorlar ben ondan korkuyorum inşallah çatlamaz canım 🤲🏻🙏🏻☺️
Gulenay-18 AysegulS_21 olabilir canım ben çalıştığım için düzenli süremedim galiba o yüzden etkisi az oldu
Hafize3536 Bio oil kullandım hindistan cevizi ve acı tatlı badem yağı bide bebek yağı günde 3 4 defa bebek yağı sürüyorum hem kaşınmayı alıyor hem nemini koruyor beni. Göğüsler biraz kızardı onlarada catlak kremi sürdüm ama catlamadıkar tabi
Gulenay-18 Hafize3536 Çok sevindim canım benim göğüsler ufaktan çatladı karnımda çok kaşınıyor heran çatlayacak gibi umarım çatlamaz 🤲🏻☺️
Ark Gulenay-18 sen sık sık nemlendir ben öyle yapıyorum çatlayacaksa çatlar o kişiye göre değişiyor keşek çatlamasak 🤷♀️
Merve_tna Gulenay-18 ben şuan 31+4 teyim ama henüz bir çatlağım olmadı çok şükür umarım dahada olmaz hiçbirşey kullanmadım ☺️
Gulenay-18 Merve_tna inşallah olmaz canım ☺️ son haftalar daha fazla çatlıyor dediler gerçektende son haftalar çok fazla kaşınıyor umarım çatlamadan atlatırız ☺️