Payasadeka 30.haftadayim catlamadim. Her duştan sonra bio oil kullanıyorum. Umarım bundan sonra da catlamam🤲
M_glsm 16 haftalik hamileyim henuz catlak yok kasıntıda yok önlem almalimiyim ?🙄 catlar mi ki irelleyen donem de🤦🏻♀️ Kalcamda falan catlak var onlar ergenlikten kalma🤦🏻♀️😂
Honeyinci M_glsm ben senin haftalarda yavastan baslamisdim cunku ergenlik doneminden kalma bacaklarimda ve gogsumde eski catlaklar var catlayacagimi dusunup yaglandim 39+1 deyim hic catlamadm bence onlemini al vucudumuz catlamaya musait belliki😄
hasretvarol Gulenay-18 Kaşıma bol bol nemlendir hiç kuru kalmasın gerekirse sabah akşam nemlendirici sür canım. Göğüslerine de sür
Gulenay-18 hasretvarol aşırı kaşınmaya başladı artık sürekli yağlar kremler sürüyorum inşallah faydası olur
Meltmmm Haftadan beri vazelin, zeytinyag ve bioderma atoderm kremini kullanıyorum suan 38+3 deyim masallah çatlamam yok.
AysegulS_21 34 teyim karnımda çatlak olmadı. Bio oil, mustela krem yağ setini aldım. Hindistan cevizi sürdüm. Göğsümü ihmal ettiğim için biraz çatladı
edis22 Gulenay-18 ben 29 haftamdayim daha catlamadi simdilik🤲🏻 mustela kullaniyorum. Insallah sonuna kadarda catlamaz
Gulenay-18 Meltmmm bende kendimi öyle sakinleştiriyorum bebeğimin anısı kalıcak diyorum hep sağlık olsun ☺️