Gulenay-18 iremcannn1907 maşallah 🧿 genetik galiba kuzum bio oil kullanıp 20. Haftasında çatlayanları gördüm çünkü
iremcannn1907 Gulenay-18 bende öyle düşünüyorum ama bizim genetikte de çatlak çok annemler falan hep çatlamış 😂
Gulenay-18 Fdnlkmn bencede canım kesinlikle genetik olduğunu düşünüyorum inşallah hiç çatlamadan atlatabiliriz
Yelizzzz34_ Çatlaklarımı karayolları bile kapatamaz 👀 vazelin, yağ ne varsa kullanıyorum ama vücutta yatkın olunca faydası olmuyo :(
Gulenay-18 Oyku3005 Doktorla görüştüm canım hormonlardan dolabı göğüsler büyüyor buyüzden kuruması kaşınması soyulması normal dedi zeytinyağı sürüyorum dediğimde nemli tutar kullanmanda fayda var dedi doğumdan sonra geçer ama geçmezse bile bebeğin emmesine engel olmayan doğal kremler var onlardan kullanırsın sorun olmaz dedi
yyagmurrsenn Gulenay-18 ben dogurdum sıfır çatlakla. Yaptıklarım ise her gün palmer balm sürdüm gebelik icin olan, geceleri de kakao yagı. Ama ailemde de catlak yok. Bence genetik. Yine de önlemimi almıştım
bukbuk_bjk Gulenay-18 38+5 haftalığım çatlamadı bol su İçin ve vazelin ya da bebek yağı kullanın ben öyle yapıyorum🙂
Gulenay-18 bukbuk_bjk çok teşekkür ederim deneyeceğim hafiften çatlamaya başladığını hissediyorum umarım çatlamaz
Gulenay-18 MeyraRana Genetik olabilir bazen ne yapsanda fayda etmiyor canım kafana takma bebişinden kıymetli değil 🥰
Minmin Gulenay-18 19.haftada aniden çatlamaya başladı krem sürüyordum zeytinyağı sürüyordum ama bana mısın demedi 25+6 olduk göbeğim çok kötü halde üstelik annemde hiç çatlak bile yok niye böyle oldu bilmiyorum iç karnım dar sanırım
Gulenay-18 Minmin geçmiş olsun canım vücudun çatlamaya meyilli ise ne yaparsan yap çatlıyor. Çatlamaya meyilli değil ise hiçbişe yapmasanda çatlamıyor belli olmuyor ama kafana takma bebişinden kıymetli değil zaten sonra beyazlıyormuş
MeyraRana Gulenay-18 zaten tesettürlüyüm hani çatlarsa çatlasın nolck kim görecek kocamda görmezden gelsin artık sonuçta onun bebesini taşıyorum.