Gulenay-18 beren1901 maşallah 🧿 sağlıkla gelsin inşallah hayırlısı ile alın kucağınıza güzel haberlerinizi bekliyorum ☺️
Gzmdmr Ben 23. Haftamdayım. Henüz çatlamadı her duştan sonra palmers Holland çatlak kremini kullanıyorum teyzem Amerika’da kullanmıştı 3 çocukta da çatlamadı diye ben de onu kullanmaya karar verdim. Şimdilik bir çatlak görünmüyor.
iremcannn1907 Gulenay-18 canım ben doğum yaptım hamileliğimde 32 kilo aldım. Düzenli bir şekilde 2. Aydan itibaren bio oil kullanmıştım. Ne doğum öncesi çatlak ne doğum sonrası tek bir sarkma dahi olmadı. Genetik mi yoksa yağın etkisi mi bilemiyorum ama 🤷🏻♀️
Gulenay-18 iremcannn1907 maşallah 🧿 genetik galiba kuzum bio oil kullanıp 20. Haftasında çatlayanları gördüm çünkü
Fdnlkmn Gulenay-18 30 haftaya birgün var hiçbir çatlak yok.insallah böyle devam eder.hicbir şey sürmüyorum arada sadece vazelin canım bence bu genetik annemin tek bir çatlağı yok beş çocuk doğurmuş hani.pahali şeyler kullanıp işe yaramıyor diyen çok kadın var.
Gulenay-18 Fdnlkmn bencede canım kesinlikle genetik olduğunu düşünüyorum inşallah hiç çatlamadan atlatabiliriz
iremcannn1907 Gulenay-18 bende öyle düşünüyorum ama bizim genetikte de çatlak çok annemler falan hep çatlamış 😂
Yelizzzz34_ Çatlaklarımı karayolları bile kapatamaz 👀 vazelin, yağ ne varsa kullanıyorum ama vücutta yatkın olunca faydası olmuyo :(
Gulenay-18 Oyku3005 Doktorla görüştüm canım hormonlardan dolabı göğüsler büyüyor buyüzden kuruması kaşınması soyulması normal dedi zeytinyağı sürüyorum dediğimde nemli tutar kullanmanda fayda var dedi doğumdan sonra geçer ama geçmezse bile bebeğin emmesine engel olmayan doğal kremler var onlardan kullanırsın sorun olmaz dedi
yyagmurrsenn Gulenay-18 ben dogurdum sıfır çatlakla. Yaptıklarım ise her gün palmer balm sürdüm gebelik icin olan, geceleri de kakao yagı. Ama ailemde de catlak yok. Bence genetik. Yine de önlemimi almıştım
bukbuk_bjk Gulenay-18 38+5 haftalığım çatlamadı bol su İçin ve vazelin ya da bebek yağı kullanın ben öyle yapıyorum🙂
Gulenay-18 bukbuk_bjk çok teşekkür ederim deneyeceğim hafiften çatlamaya başladığını hissediyorum umarım çatlamaz