Nisan anneleriiii 🤰
Petunya Benim makinem 9 kiloluk iki makine yıkasam fazla fazla sığar. Ütüyü de oturarak yaparım o da sıkıntı olmaz inşallah. Ama alışverişim henüz tamamlanmadı bu hafta inşallah tamamlarsam hemen başlamam lazım. Bir de lohusa takımı mevzuu var. Şimdiden alsam mı , kilo alır mıyım kestiremiyorum. Siz pijama takımı sabahlık vs aldınız mı? Henüz gebeliğim boyunca 4 kilo aldım. Birden çok kilo alırım diye korkuyorum. Çok soru sordum Ya kusura bakmayın 🤭
Fatmacglr ben yurt dışında yaşıyorum burda bula bilirmiyim bilmiyorum 🤷🏻♀️
anneveikibebekli 0 numara prematüre bebekler icin diye biliyorum.. ben ilkinde 1 almıstım simdide 1 aldım, cok cabuk buyuyolar zaten😌
Elifozdn 1 numara büyük gelmez mi ki
Esranr95 30+6 🙋🏼♀️ Çok az eksiklerimiz kaldı daha yıkamadım 1-2 hafta ya yıkarım Sleepy bio natural 1 numara tanışma paketinden aldım stok da yapamadım belki iyi gelir gelmez diye bilemedim ıslak mendil ilk zamanlar kullanmak istemiyorum ama yine de 3-4 paket Sleepy aldım
anneveikibebekli 3 kilo dogmustu oglum normaldi, 1 numara bir cok markada yenidogan olarakta geciyor
mercimeginannesiiii Estağfirullah ne güzel yardımlaşıyoruz burda ben önden düğmeli beyaz aldım bir tane fotoğraf çekildiğimizde hoş dursun diye birde yine aynı şekilde önden düğmeli koyu renk hediye geldi bence alın her geçen gün fiyatlar artıyor ayarlanabilir lastiği oluyor zaten pijama takımlarının ona göre ayarlarsınız
Esranr95 ay evet 2 ay kaldı şimdiden heyecan sardı
Fatmacglr dah erken değil mi ya çanta hazırlamak için
Elifozdn teşekkür ederim bakacam artık
Esranr95 Ben gün bile aldım sezeryan doğum olacağı için 1 NİSAN da gelecek kızım inşallah korku sevinç hepsi birarada zaman azaldıkça stres artıyor şimdi 32+2 olduk
Bende bişey almadım daha yarın gidip beşik bakıcaz sizler ne yaptınız beşik olayını bilemedim ilk bebeğim herkes bişey söylüyor beşik için 😏
Benim de 15 nisan gösteriyor nasipse hanımlar reflü yatağı aldınız mı 👀
anneveikibebekli 0 genelde prematüre bebekler için kullanılıyor
31 hafta oldum hazırlıkta yapılmadı haftaya yapmayı düşünüyorum
2 nisan günümüz🌸33.haftadayız 🥰 herşeyi alındı sayılır yıkama yerleştirme çanta hazırlama aşamasına geçemedim daha 35’e kadar hallederim diye düşündüm sizce ? 😊