tazecikannee ilki 21 ikinci 24 yaşında anne oldum
Gamze1351

- 6 Kas 2022
- 18 Eki 2021 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Kaç yaşında anne oldunuz? tartışmasında
- Bursa şehir hastanesi doğum yapanlarrr?? tartışmasında
Bircininannesi alırlar die dusunuom bilmiom 👍
- Bursa şehir hastanesi doğum yapanlarrr?? tartışmasında
- Doğumdan sonra ağrı sizi tartışmasında
Duş alıp kundaklamayi deneyin bide belki öle uyur sarılınca anne karnında sandığı için uyuyolar duş bide vücudu rahatlatır Allah kolaylık versin zor ama gecio bnde 37 günlüğüm biz hergun yikioz kundaklioz uyuyo kaç saat öle rabbim işini rast getirsin inss 🤲
Kızlar bebegimizle 37 günlük olduk ama bn çok kotuyum midemde kramp gibi ağrılar ve sırtımda da ağrı oluo yedigimj cikartiom bnm gibi olan olup ne yaptınız da geçti yardımcı olun lütfen
gamzeozer16 aktardaki rezene daha iyi bnce 👍
Pamukçuk olmuş bnm de oğlumda var şuan dilini çıkarıp durur goguslerini yıka bol bol krbanitlu suyla yıka ver geçer canım normal durum o yinede doktora göster sen 👍☺️
- Normal doğum da dikisleriniz nasıl iyileşti tartışmasında
- Hoşgeldin 4. Tremester 🙃🙄 tartışmasında
Minigin_annesi0 egzersiz falan yapionmu yürüyüş merdeven im.cik bnmde sancım yoktu öle yaptım acilmam olduğu için doğum yaptım bnde ☺️👍
Cicilibicili inşallah geçsin ya oturamiom acio bı turlu geçmedi teşekkür ederim onuda deniycem bakım inss biran önce geçer 👍☺️
Teşekkür ederim Sağolun kızlar eşime aldirtcam o yağdan ☺️
Kızlar doğum yapalı 15 gün oldu dikişlerim hala agrio nasıl geçti ne yaptınız yardımcı olun 👍
nurcan_26g inss iyi dir hayırlı doğumlar dilerim canım sağlıkla al kucağına ins 🤲
nurcan_26g ben hiç memnun kalmadım o doktordan muanede acele acele yaptırdı herşeyi çocuğu bile göstermedi ultrasonda durumunu falan hiç bişi solemedi hemen diğer hastayı alio 2 dk girdigimke çıktığım bı oldu hiç sevmedim ben 👍