Fatmacglr kaç numara bebek bezi aldınız acaba yeni doğacak bebek için ben 0 sıfır numara almayı düşünüyorum 🤔 ama bilmiyorum 1. Veya 2 numara çok büyük olur diyolar karsız kaldım

anneveikibebekli sadece 1 paket molfix aldım yenidoğan göbek oyuntusu falan özellikleri güzel ilk çocugumdada kullanmıştım çok memnun kaldım şimdide aldım

Ben 1 numara ile başladım almaya malum zamlardan önce almıştım😅😅 cidden çok az kaldı heyecan bastı…
      Bir şey sormak istiyorum devlette doğum mu özel de mi? Tecrübeli olan varsa yardımcı olabilir mi ? Hala kararsızım

eso14 Ahahaha bendeeee 🤣 Ya yıkamak ütülemek gözümde büyümüyor aslında. Bana zor gelen henüz bebişin dolabının olmayışı ve yıkanmış temiz eşyaları nerede muhafaza ederim endişesi. Kendi dolabım açık raf ve evde başka dolap yok. Bebişin dolabıda 3-4 haftaya ancak gelir. Yıkayıp poşetlesem mi napsam ?

anneveikibebekli evet 0 bi çok markada var sanırım bebek için rahat oluyo kolaylıkla bulunabilir ben bitek sleppy de göremedim göbek oyuntusunu varmı yok mu

Petunya Benim makinem 9 kiloluk iki makine yıkasam fazla fazla sığar. Ütüyü de oturarak yaparım o da sıkıntı olmaz inşallah. Ama alışverişim henüz tamamlanmadı bu hafta inşallah tamamlarsam hemen başlamam lazım. Bir de lohusa takımı mevzuu var. Şimdiden alsam mı , kilo alır mıyım kestiremiyorum. Siz pijama takımı sabahlık vs aldınız mı? Henüz gebeliğim boyunca 4 kilo aldım. Birden çok kilo alırım diye korkuyorum. Çok soru sordum Ya kusura bakmayın 🤭

Esranr95 30+6 🙋🏼‍♀️ Çok az eksiklerimiz kaldı daha yıkamadım 1-2 hafta ya yıkarım Sleepy bio natural 1 numara tanışma paketinden aldım stok da yapamadım belki iyi gelir gelmez diye bilemedim ıslak mendil ilk zamanlar kullanmak istemiyorum ama yine de 3-4 paket Sleepy aldım

mercimeginannesiiii Estağfirullah ne güzel yardımlaşıyoruz burda ben önden düğmeli beyaz aldım bir tane fotoğraf çekildiğimizde hoş dursun diye birde yine aynı şekilde önden düğmeli koyu renk hediye geldi bence alın her geçen gün fiyatlar artıyor ayarlanabilir lastiği oluyor zaten pijama takımlarının ona göre ayarlarsınız

Esranr95 Ben gün bile aldım sezeryan doğum olacağı için 1 NİSAN da gelecek kızım inşallah korku sevinç hepsi birarada zaman azaldıkça stres artıyor şimdi 32+2 olduk

Esranr95 evet az kaldı zaman valla gün geçtikçe agirlasiyoruz 29+4 haftaligum 27 Nisan gosterio doğum bnde daha hiç bişi hazırlamadim 2 hafta sonra başlarım yavaş yavaş ☺️😊