Esimle tartıştık.. kapıyı çekip gitti.. normalde gece 11 de gidiyor ise bu hafta.. 8.5dan bu yana yok arayıp sormadı bile hiç mi merak etmez bir insan ben olsam 100 defa aramıştım çıldırıcam ağlıyorum durduramiyorum kendimi
    Aybebek bence bebeğinizi düşünün insan zaten hamilelikte duygusal oluyor bi de üstüne sorunlar eklenince gerçekten çok zor oluyor ama en azından bayramın ve bebeğin hayrına siz arayın ve üzüldüğünüzü ona hissettirin inşallah kısa zamanda düzelirsiniz
      Yasminadem normalde arardim bu defa aramayayım dedim ablama arattim kapalıymış telefon.. çıldırıcam karnımda bi bebek olduğunu biliyor neden böyle yapıyor bu kadar mı değermişim gozunde😢😢
        Aybebek bence sakin olup derin bi nefes al sorun çok büyük değilse her evlilikte bu tür şeylerin olabileceğini kendine anlat sanırım eşin çalışıyor bu saatlerde Aramaya fırsat bulamamış olabilir iyi şeyler düşün ki sen de bebeğin de rahatlayasınız
          Aybebek canım hiç üzme kendini... eşlerimizde bizimle beraber stres altında kalıyor inan bana bende daha 2 saat önce kavga ettim. Oturdum ağladım,hormonlarımız değiştiği için böyle oluyoruz. Onlarda sorumluluk altına girecekleri için çok hassaslasiyorlar
            Yasminadem dusunemiyorum uzgunum cok yiprandim cenemi turup sktı sacimi cekti canim cok yandi unutamiyorum elim aramaya gitmiyo ama onu dusunuyorum hala.. umarım iyidir
              Calyipso ne olursa olsun hiç işlemeyeceğim bi hareketi oldu en çok kiranda bu oldu ama hala onu dusunuyorum
                Aybebek öyle olması lazım kuzum zaten. Bebeğini düşünmen lazim benim kasıklarıma ağrı girdi bebeğime birşey olcak diye çok korktum sende bebeğini düşün üzme kendini
                  Aybebek aa işin içinde şiddet varsa özellikle bu dönemde bence de aramayın biz kadınlar lütfen biraz daha güçlü olalım ayaklarımız sağlam yere bassın o bunları yapıp sizi düşünmüyorsa siz de onu düşünmeyin biliyorum bunları söylemek kolay ama uygulama zor ama artık bundan sonra evlatlarımız da olunca daha güçlü olmamız gerekiyor O yüzden lütfen net olın ve tavrınızı tepkinizi gösterin gösterin ki aynı hataya bi kez daha düşmesin
                    Calyipso ben kendimi kandırmayı sevmem hep gerçeklerle yaşadım beni düşünse arardı bu zamana kadar
                      Aybebek kesinlikle kendinizi de bebeği strese sokmanıza değmez hem bir de şiddete yakın hareketleri olmuş 😢 biliyorum eşlerimiz de strese giriyor onlar da ne olduğunu anlayamıyor bizim hormonlarımıza ayak uydurmakta Güçlük çekiyorlar anlıyorum. Ama çok daha toleranslı davranmak zorundalar. Üzüldüğünüzü anlayıp arayacaktır en kısa zamanda.
                        Yasminadem kesinlikle katılıyorum. Bu hareketler birer birer başlayıp şiddetlenerek devam ediyor tavrınız net olmalı. Sonuçta bebeğinizin mutlu bir beraberlikte büyümesi çok önemli @Aybebek
                          Hygieia sadece merak ediyorum onu.. ama bu kızgınlığının tarifi ve maalesef ki telafisi yok..
                            Hygieia evlendikten sonra yanilmak çok fazla koyar bana.. sevdiğini düşünüyorum ve yanılmak istemiyorum
                            Aybebek sonuçta kocaman adam bence merak etmeyin elinizde değil biliyorum ama bebeğiniz herşeyi hissediyor. Ben ağladığım zaman benimki durmadan hareket eder mesela anne ben burdayım hala sağlıklıyım ağlamana gerek yok dediğini hayal edip susuyorum hemen 😇 bi de bunu deneyin..
                              Hygieia fazla duygusalım hamilelikte eklenince böyle.oluyor bu kadar umursamazlığı hak etmiyorum ben çok şeyi Göze aldım