Aybebek işin içinde şiddet varsa. Hiç arayıp sorma o seni arasın ben öyle olduğunu bilmiyordum. Hiç kendini üzme canım. Bebeğini düşün ona birşey olursa sen uzulcdksin. Hiç üzme kendini,değmez bırak o seni arasın. Tavrını koy ortaya Allah yardımcın olsun inşallah yoluna girer hersey
    Aybebek ya hic anlayamiyorum bir erkek nasil kiyar kadinina hele hamileyken neden boyle ya erkekler bende yashadim hatta beni canindan chok seviyor ama ishte erkekler boyle hamileydim bana vurdugu zaman yuzume yuzume vurdu sacimi chekti ama sabah ogrendim hamileyim her gece agladim her gece ala shunu ogrendimki kimseye ihtiyacimiz yok hele kiymetimizi bilmeyen bir erkeke hich yok bizim Allahimiz var o inanki hersheye yeter dua ey sadece o kadar cok iyi anliyorumki seni...uzulme dua et
      Calyipso inşallah ama aramaz.. sanmıyorum.. kapatmış telefonunu ablama aratmistim
        Aybebek inşallah canım benim inşallah. Derdi veren Allah dermaninida verir üzülme
        Aryam kaçarak evlendik.. babam.annemle görüşüyorum bi anne babanın bu durumda yapmayacağı şeyleri yaptılar Allah razı olsun.. borcumuz var ama evlilikten kalan bi borç değil eşimin önceden açtığı isyerinin borcu.. odeyemedikce stres yapıyor.. bu halimde kabul eden biyer olsa hemen gider çalışırım durmam.. altınları zaten bozdurduk borcun bi kismina elimizde bisey kalmadi bi canım kaldı
          Aybebek canim hamilelikte hormonlar o kadar degisiyorki insan bazen neye neden uzuldugunu neden ne icin kızdığını bilemiyor. Ben oyleyim mesela. Bazen ayy bunun icinmi tartistim yada kizdim kirdim diyorum. Sen hassas bi donemdesin suan bende senin yasadigini yasadim. Cok zor ama bazen eslerinde sorumluluğunu unutmamak lazim. Sakin olmak lazim. Suan oyle diyorum ama hormonlarim kontak yaptigi an degisebiliyorum😊😀 normal çünkü hamileyiz.
            Aryam ya çok teşekkür ederim iyiki varsınız.. Allah razı olsun hepinizden
            Aybebek normaldir canim ama kendini o psikolojiye koyma hep. Inan bende oyle düşünüyorum. Bazen esimden cok sey bekliyorum istiyorum.
            Aybebek hem hamilesin hemde sana kotu davraniyo ve sen onu merakmi ediyosun?? sende tefonunu kapatsaydin . geldiginde kapiyida acmasaydin...
              Aybebek sıkma canını erkekleri siniri biraz geç geçer ama konuşmada herhangi bir adım atma
                Aybebek senin yerinde olsam bende şimdi ablama gider telefonu kapatırım akşam dönerim evime
                  Ezgistn evli olan ablam bu durumu anlayabilecek kişilikte değil maalesef gidecek yerim olsa giderim ama yok.. gece ise gidiyor 11 de
                  Betl6402 konuşmuyorum ama belliki pişmanlık yok o ayrı odada ben ayrı Allah büyük
                  Aybebek sen hic takma .guzelce giyin suslen puslen alisik olmadigi biseyler yap cik disariya. esimle cok kotu kavga etmistik evden gitmemisti ama ayri odada uyumustum. sabaha kadar bisey yapmadi sozde gurur yapiyodu sabahta yapmiyodu bende guzelce dus aldim sacimi yaptim makialj guzel elbise giydim ciktim disariya 10 dakka sonra aradi nerdesin eve gel bende aksama kadar isim var dedim. avmye gittim vakit geciriyodum ariyodu acmiyodum kudurmustu resmen. eve dondum ne haldeydi. sinirli .dedim ne bekliyodum hem suclu hem trip atip odani degisiyosan bazi seyleride ben degisirim. o gunden defalarca ozur diledi ve bidaha aynisi yasanmadi.
                    Nananusha şuan uyuyor.. Dışarıya çıkmak istiyorum ama tek çıkmak sıkıcı geliyor.. Ama aklımdan geçen tek şey de senin bu söylediğin