Yasminadem dusunemiyorum uzgunum cok yiprandim cenemi turup sktı sacimi cekti canim cok yandi unutamiyorum elim aramaya gitmiyo ama onu dusunuyorum hala.. umarım iyidir
    Calyipso ne olursa olsun hiç işlemeyeceğim bi hareketi oldu en çok kiranda bu oldu ama hala onu dusunuyorum
      Aybebek öyle olması lazım kuzum zaten. Bebeğini düşünmen lazim benim kasıklarıma ağrı girdi bebeğime birşey olcak diye çok korktum sende bebeğini düşün üzme kendini
        Aybebek aa işin içinde şiddet varsa özellikle bu dönemde bence de aramayın biz kadınlar lütfen biraz daha güçlü olalım ayaklarımız sağlam yere bassın o bunları yapıp sizi düşünmüyorsa siz de onu düşünmeyin biliyorum bunları söylemek kolay ama uygulama zor ama artık bundan sonra evlatlarımız da olunca daha güçlü olmamız gerekiyor O yüzden lütfen net olın ve tavrınızı tepkinizi gösterin gösterin ki aynı hataya bi kez daha düşmesin
          Calyipso ben kendimi kandırmayı sevmem hep gerçeklerle yaşadım beni düşünse arardı bu zamana kadar
            Aybebek kesinlikle kendinizi de bebeği strese sokmanıza değmez hem bir de şiddete yakın hareketleri olmuş 😢 biliyorum eşlerimiz de strese giriyor onlar da ne olduğunu anlayamıyor bizim hormonlarımıza ayak uydurmakta Güçlük çekiyorlar anlıyorum. Ama çok daha toleranslı davranmak zorundalar. Üzüldüğünüzü anlayıp arayacaktır en kısa zamanda.
              Yasminadem kesinlikle katılıyorum. Bu hareketler birer birer başlayıp şiddetlenerek devam ediyor tavrınız net olmalı. Sonuçta bebeğinizin mutlu bir beraberlikte büyümesi çok önemli @Aybebek
                Hygieia sadece merak ediyorum onu.. ama bu kızgınlığının tarifi ve maalesef ki telafisi yok..
                  Hygieia evlendikten sonra yanilmak çok fazla koyar bana.. sevdiğini düşünüyorum ve yanılmak istemiyorum
                  Aybebek sonuçta kocaman adam bence merak etmeyin elinizde değil biliyorum ama bebeğiniz herşeyi hissediyor. Ben ağladığım zaman benimki durmadan hareket eder mesela anne ben burdayım hala sağlıklıyım ağlamana gerek yok dediğini hayal edip susuyorum hemen 😇 bi de bunu deneyin..
                    Hygieia fazla duygusalım hamilelikte eklenince böyle.oluyor bu kadar umursamazlığı hak etmiyorum ben çok şeyi Göze aldım
                    Aybebek işin içinde şiddet varsa. Hiç arayıp sorma o seni arasın ben öyle olduğunu bilmiyordum. Hiç kendini üzme canım. Bebeğini düşün ona birşey olursa sen uzulcdksin. Hiç üzme kendini,değmez bırak o seni arasın. Tavrını koy ortaya Allah yardımcın olsun inşallah yoluna girer hersey
                      Aybebek ya hic anlayamiyorum bir erkek nasil kiyar kadinina hele hamileyken neden boyle ya erkekler bende yashadim hatta beni canindan chok seviyor ama ishte erkekler boyle hamileydim bana vurdugu zaman yuzume yuzume vurdu sacimi chekti ama sabah ogrendim hamileyim her gece agladim her gece ala shunu ogrendimki kimseye ihtiyacimiz yok hele kiymetimizi bilmeyen bir erkeke hich yok bizim Allahimiz var o inanki hersheye yeter dua ey sadece o kadar cok iyi anliyorumki seni...uzulme dua et
                        Calyipso inşallah ama aramaz.. sanmıyorum.. kapatmış telefonunu ablama aratmistim
                          Aybebek inşallah canım benim inşallah. Derdi veren Allah dermaninida verir üzülme
                          Aryam kaçarak evlendik.. babam.annemle görüşüyorum bi anne babanın bu durumda yapmayacağı şeyleri yaptılar Allah razı olsun.. borcumuz var ama evlilikten kalan bi borç değil eşimin önceden açtığı isyerinin borcu.. odeyemedikce stres yapıyor.. bu halimde kabul eden biyer olsa hemen gider çalışırım durmam.. altınları zaten bozdurduk borcun bi kismina elimizde bisey kalmadi bi canım kaldı