Deletedmom_33 kullanıyorum saati saatine dakika bile geçirmiyorum sadece yatıyorum inşallah cuma günü gittiğimde bebeğimi duyarım içim rahatlar🙏🏻
Kanama
beyzaa11 nedebn olmuş peki bence sen çok iyi dinlen hiç ayakta kalma ve doktorunu değiştir ona göre biseyler yaparlar herşeyin bı çaresi vardır rabbim yardımcın olsun benimde kese alanı da kanama olusmus iki gün lekelenme geldi de şimdi ne durumda bilmiyorum bende korkuyorum inşallah gecicek bu zor günler ..
Merhaba arkadaşlar
İkinci hamileliğim benimde 4 yaşında oğlum var risksiz geçirmiştim süreci
Ama şuan 6+5 ilk defa bugün ultrasona gittim devlet hastanesine ultrasonda kanama kesesi göründü doktorum DUPHASTON başlattı kullanananız var mı acaba
Bir kanamam fln yok olursa acilden gidicem olmazsa 15 gün sonra kontrol dedi
İlk hamileliğimde özele gidiyordum salı günü icin randevu aldım insallaj kaydolmuştur kanama kesesi 🙏hepimizin bebişlerni korusun rabbim
Kalp atışını duydum bu arada 🥰insallah sorunsuz kavuşuruz
beyzaa11 mrh benimde kanamam oldu 6 haftalık bel ağrım çoktu doktora gittim yağlı bi iğne vurdular 1 saat sonra bebeğim düştü kürtaj oldum eğer sağlıksız ise gebelik ztn ne olursa olsun düşüyor vücut bebeği sağlıksz diye kabul etmiyor. Eğer kese duruyor ise kanama fazla değilse lütfen sadece dinlenin ilaçlarınızı iÇin Allah’ın dediği olur ben şimdi yine hamileyim 7 haftalık darısı inş size olur geçmiş olsun