Kanama
beyzaa11 Uzanın, dinlenin. İş yaomayin pek fazla. Verilen ialci zamanında kullanın. Başka yapacağınız bir şey yok sağlıklı ise devam eder değilse iğne,ilaç vs bir işe yaramıyor tecrübe ettim maalesef. İnşallah kısa sürede geçer ve kalp atışı güzel duyarsınız 🙏🙏
Bebetoveannesi inşallah çok sağolun
Deletedmom_33 kullanıyorum saati saatine dakika bile geçirmiyorum sadece yatıyorum inşallah cuma günü gittiğimde bebeğimi duyarım içim rahatlar🙏🏻
beyzaa11 nedebn olmuş peki bence sen çok iyi dinlen hiç ayakta kalma ve doktorunu değiştir ona göre biseyler yaparlar herşeyin bı çaresi vardır rabbim yardımcın olsun benimde kese alanı da kanama olusmus iki gün lekelenme geldi de şimdi ne durumda bilmiyorum bende korkuyorum inşallah gecicek bu zor günler ..
Merhaba arkadaşlar
İkinci hamileliğim benimde 4 yaşında oğlum var risksiz geçirmiştim süreci
Ama şuan 6+5 ilk defa bugün ultrasona gittim devlet hastanesine ultrasonda kanama kesesi göründü doktorum DUPHASTON başlattı kullanananız var mı acaba
Bir kanamam fln yok olursa acilden gidicem olmazsa 15 gün sonra kontrol dedi
İlk hamileliğimde özele gidiyordum salı günü icin randevu aldım insallaj kaydolmuştur kanama kesesi 🙏hepimizin bebişlerni korusun rabbim
Kalp atışını duydum bu arada 🥰insallah sorunsuz kavuşuruz